چون زیاد سوال میپرسین درباره لاغریم😍با رژیم کتوژنیک ۳۳تا کم کردم هنوزم دارم ادامه میدم گرسنگی نداشت ورزشم نکردم از یه خانومی تو اینستا برنامه گرفتم همین💖درضمن تنبلی تخمدانمم خوب شد پلی کیستیک بودم😻
دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡💪هدف من چاق شدنِ💪تاریخ شروع هدف💪۱مهر۹۹💪وزن اولیه۴۶💪وزن هدف اول۵۵💪وزن هدف اصلی۶۲💪من میتواااانم💪بعد از۶سال میخام به وزن قبلیم برگردم💪بازم مثل۶سال پیش خوش اندام میشم💪😉°•°•من بدبختِ به ظاهر خوشبختم°•°•
میگه باید اون مسیر رو برم تو اپلیکشن بزنم پایان تماس تا ثبت بشه مسیر هم طولانیه میگه چندتا مسافر از ...
سفر رو لغو نمیتونی کنی ؟
اگ اینطوره بله باید بدی
فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو 👤تنها دوم شخص مفرد منی👥سبز زرد بنفش ابی نارنجی مکملمی 👫معتدل ترین زمین🌏 وسط دریا🌊 جزیرمی 🏝ک نمیخوام بدونه جاشو هیچ کسی📋 چون تو شخصی ترین حریممی 🏳افراطی ترین عقیدمی⛔ انگیزمی🌟 بیشتر از ی نیمه امی✂ همیشه سمت چپ سینمی ❤
نمیشه من لغو کنم پشتیبان هم جواب نداد یعنی خودش نمیتونه لغو کنه خبر بده به پشتیبان خبر بده
ن اون نمیتونه لغو کنه تغییر مسیر رو میزدی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو 👤تنها دوم شخص مفرد منی👥سبز زرد بنفش ابی نارنجی مکملمی 👫معتدل ترین زمین🌏 وسط دریا🌊 جزیرمی 🏝ک نمیخوام بدونه جاشو هیچ کسی📋 چون تو شخصی ترین حریممی 🏳افراطی ترین عقیدمی⛔ انگیزمی🌟 بیشتر از ی نیمه امی✂ همیشه سمت چپ سینمی ❤
نه ديه ميتونه الان خودش لغو سفر بزنه وقتي جايي نبردتت نده پولشو
ن نمیشع راننده نمیتونه سفرو لغو کنه فقط مسافر میتونه
1
5
10
15
20
25
30
35
40