2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

شاید فرتون ایراد داره به دمای لازم نمی رسه. یک بار امتحان کنید بالاتر بذارین درجه رو. قبل گذاشتن کیک هم کامل گرم کنید

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
2728

حیی خوردیم تموم شد عکسشو برات میزاشتم 

ببین تخم مرغ و شیر و بزار ب دمای محیط برسه 

سه تا تخم مرغ 1چهارم لیوان شیر 

دو لیوان آرد 

بکینگ پودر و وانیل

روغن هم 1 چهارم لیوان 

شکر 1 لیوان 

اول تخم مرغ و وانیل و با همزن بزن چند دقیقه بعد شکر و کم. کم اضافه کن و هم بزن تو یه چهار مرحله شکر و بریز ک قشنگ حل بشه 10 دقیقه بعد شیر و روغن و همزمان باهم بریز و باز سه دقیقه بزن بعد آرد و بکینگ پودر و ک از قبل سه بار الک کردی و کم کم اضافه کن دورانی هم بزن بعد بریز تو قالب کیک و بزار تو فر 

فر هم از قبل باید ب مدت 20 دقیقه گرم بشه 


میتونی یکم موقع زدن تخم مرغ رنده پوست نارنگی اضافه کنی 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
حیی خوردیم تموم شد عکسشو برات میزاشتم  ببین تخم مرغ و شیر و بزار ب دمای محیط برسه  سه تا ...

من‌شیر و روغن رو ۱ لیوان ریختم یعنی زیاده؟؟اخه نوشته بود۱۰۰گرم

من‌شیر و روغن رو ۱ لیوان ریختم یعنی زیاده؟؟اخه نوشته بود۱۰۰گرم

اره زیاده یه لیوان چه خبره زیاد زیاد نصف لیوان تازه ب نظر من اونم زیاده

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
داغ ترین های تاپیک های امروز