2777
2789
عنوان

باردارم کمککککککککک😭

235 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من باردارم دو قلو دارم و الان هفته ۲۲ ام.از اول بارداری ترشح داشتم ولی سفید و غلیظ بود الان حدودا چند روزه آبکی شده و زیاد،به حدی که صبحا بیدار میشم لباس زیرم خیسه و زیادم فعالیت میکنم همینطور.تورو خدا اگه کسی تجربه مشابه داره کمکم کنه دارم سکته میکنم 😭😭😭😭

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینجوری شدم الان چندماهه دکترلعنتیم هرچی دارو دادخوب نشدم ماه هفتم میخوام دکترمو عوض کنم

وای راس میگی؟؟؟تو هم لباس زیرت خیس میشه؟؟؟؟بخدا دارم سکته میکنم

خب عزیزم بخاطر اینکه فعلالیتت زیاده بیشتر استراحت کن انشالله که چیزی نیس نگران نباش

اخه زیاد کار نمیکنم مثلا بیرون رفتنی نیم ساعت تو ماشین میشینم میام خونه میبینم لباس زیرم خیسه

وای راس میگی؟؟؟تو هم لباس زیرت خیس میشه؟؟؟؟بخدا دارم سکته میکنم

اره چندماهه اینجوری ام

یبارکه کل پاهام خیس شدن لباس زیر که هیچی

مشکلی نیست نترس فقط به دکترت بگو منم دوشنبه پیش یه دکتر دیگه نوبت گرفتم 

عفونت واژیناله فکرکنم

استراحتت رو خیلی زیاد کن.. دوقلو بارداری شرایطت خاصه... مواظب باش نشتی کیسه اب نباشه..

برا همون میترسم اخه😭😭😭😭

اره چندماهه اینجوری ام یبارکه کل پاهام خیس شدن لباس زیر که هیچی مشکلی نیست نترس فقط به دکترت بگو م ...

امروز میرم پیش دکترم اخه خیلی میترسم 😭😭😭😭

امروز میرم پیش دکترم اخه خیلی میترسم 😭😭😭😭

اره حتما برو من که الان چندماهه که اینجورم دفعه ی قبل کل پاهام خیس شد فکرکردم کیسه ابمه رفتم بیمارستان به دکترمم زنگ زدم میگفت چیزیش نیست دیگه دکترمو میخوام عوض کنم دوشنبه پیش یه دکتر دیگه وقت گرفتم

بعضی ترشحات در بارداري طبیعی آن گلم نگران نباش اما بد نیس به یه دکترم مراجعه کنی

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 
اره چندماهه اینجوری ام یبارکه کل پاهام خیس شدن لباس زیر که هیچی مشکلی نیست نترس فقط به دکترت بگو م ...

باید زود به دکتر مراجعه میکردین ترشح در این حد 😲

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 
اسی یک سوال ویارها و علائم بارداری ات کی شروع شدند؟

یه هفته قبل موعدم ترشح سفید و سینه درد داشتم و لک لانه گزینی هم دیدم،روز موعد ازمایشم مثبت شد 

اره حتما برو من که الان چندماهه که اینجورم دفعه ی قبل کل پاهام خیس شد فکرکردم کیسه ابمه رفتم بیمارست ...

انقد عصبی میشم دکترا بیخیالن