2777
2789
عنوان

خانوما کسی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب پس چون سابقه سرطان هم تو فامیل ندارین . برات فقط سونو میده . مامو گرافی نمیخاد.

خودش تو مطبش معاینه میکنه ی بار پاپ اسمیر رفتم پیشش هیچیم نبود البته مخیلی وقت پیش بود😓

😢میشه برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستین😭😢🙏🙏
خودش تو مطبش معاینه میکنه ی بار پاپ اسمیر رفتم پیشش هیچیم نبود البته مخیلی وقت پیش بود😓

جراح عمومی باید بری برای معاینه سینه و زیر بغل .  توی ده روز اول پریودی هم باید باشه . بله خوددکتر معاینه می‌کنه و سونو هم می‌نویسه برات .

جراح عمومی باید بری برای معاینه سینه و زیر بغل .  توی ده روز اول پریودی هم باید باشه . بله خودد ...

مرسی عزیزم

😢میشه برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستین😭😢🙏🙏
انشالله یاالله بقران از ترس شبم خواب ندارم 

برو دکتر دختر خوب چرا خودتو ازار میدی دور ازجونت سرطان هم باشه مال سینه و رحم قابل درمانه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
برو دکتر دختر خوب چرا خودتو ازار میدی دور ازجونت سرطان هم باشه مال سینه و رحم قابل درمانه

نمیتونم برم درکم کن   الان از سر تا پام میلرزم از ترس استرس دارم افسرده شودم  چون سینم درد داره انگار دنیا تموم شده برام. ولی دخترام چی 

نمیتونم برم درکم کن   الان از سر تا پام میلرزم از ترس استرس دارم افسرده شودم  چون سین ...

من انقدر مورد اینجوری دیدم رفتن هیچی نبوده خودمم یبار رفتم کلی سونو اینا دادم هیچی نبود

انقدر قبلش میترسیدم که نگو والا منم سه تا بچه دارم میفهمم چی میگی 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام