2777
2789
عنوان

خانوما کسی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 45 پست
نه سرطان نداریم خداروشکر ولی خواهرم زیر بغلش غده بود برداشتم از اون میترسم نکنه منم مثل خواهرم بشم

اصلا فکرشم نکن..... هیجیت نیست... اسممو عوض میکنم اگه چیزیت باشه.... فقط چشم بسته بگم سینه هات کیست دارن که خطری هم نیست

چیزه هورمونی نخوردی؟ رازیانه ای چیزی؟

بذرک تو آب خیسوندم خوردم قرص اورژانسی هم ی ماهی پیش خوردم ولی زیر بغلام ی سال مئشه درد میکنه

😢میشه برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستین😭😢🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از شدت ترس نرفتم دکتر. تو بقلم یه توده کوچیک در اومد با درد سینه شدید با کلی گریه واسترس.  شوهر ...

منم مثل شما وار دردش تازگی زیاد شده نمیتونم تحمل کنم میرم دکتر 

اصلا فکرشم نکن..... هیجیت نیست... اسممو عوض میکنم اگه چیزیت باشه.... فقط چشم بسته بگم سینه هات کیست ...

امیدوارم چیزی نباشه😭 

عمل کردین یا با دارو حل شد

دارو داد و گفت استرس و ناراحتی . قهوه . نمک . کاکائو . چای . قرص های هورمونی  . دردت تشدید می‌کنه رعایت کن . شش ماه یکبار هم بیا سونو و معاینه.. من دوساله نرفتم 😢

بخدا تحملش سخته چون دوتا دختر دارم. اگه مریض باشم کی برا اونا میمونه 

اتفاقا اونا که درد دارن سرطانی نیستن زود خوب میشن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
بخدا تحملش سخته چون دوتا دختر دارم. اگه مریض باشم کی برا اونا میمونه 

منم دوتا پسر دارم از پارسال انگاری زیر بغلام سوزن میزدن الان سینه هام شدید درد داره مثل اینکه بار اول بچه شیر میدی اونطوری میشه

دارو داد و گفت استرس و ناراحتی . قهوه . نمک . کاکائو . چای . قرص های هورمونی  . دردت تشدید می‌ک ...

خوب شد یابازم درد داره

هیچچچچیت نیست خبرشو بدی ها...  مطمئنم چیزیت نیست من خودم داغون درد داشتم و هزار فکز و خیال... ...

حتما تو این تاپیکم لایکتون میکنم و خبرشو میدم مهربون♥️