2410
2553

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2456
زرشک پلو با مرغ درست کن ، مجلسی و عالی 

😻😻😻

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

نکته ای که خیلی مهمه اینه که زردچوبه رو توی آب مرغ درحال پخت بریزی

میدونی منظورم چیه

منظورم اینه که وقتی داری مرغ رو توی آب میپزی که بعدش سرخش کنی و اون آب رو بریزی دور زردچوبه رو تو اون آب بریز پیاز هم بریز انقدی زردچوبه بریز که رنگ مرغ زرد بشه و بعدش دیگه لازم نباشه زردچوبه بزنی

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
2714

مرغو بریز تو قابلمه چند تا پیازو خلالی کن فلفل دلمه ای رو تیکه کن بریز ادویه هم اضافه کن روش آب هم نصف استکان بریز بزار با شعله خیلی کم بپزه. آخر که پخت تو کره سرخ کن مرغشو اون آب و پیازشم بریز روش عااااالی میشه

تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.

من اين روش درست ميكنم خيلي عالي ميشه 

دوتا پياز رو ريز خورد ميكنم سرخ ميكنم بعد ادويه ميزنم و مرغ رو ميريزم تفت ميدم تا سرخ شه بعد دوتا هويج رو خورشتي خرد ميكنم ميريزم و تفت ميدم باهاشون بعد رب رو توش تفت ميدم و زعفرون ميزنم و ابجوش ميريزم روش و درشو ميبندم

بسي خوشمزه ميشه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

۱۰ تا کره تو قابلمت آب کن نمک وزردچوبه و فلفل سیاه بریز بعد مرغا بریز توش سینه ها پایین رونا بالا دوتا پیاز حلقه کن بذار روشون بعد دولیوان آب بریز درشو بذار مرغات پخت درشو بردار بذار آبش کشیده بشه آخرش کره می مونه که مرغا توش سرخ میشن آخر کره ای که می مونه بیار سرسفره بریزن بقیشو بذار فریزر برای دفعه بعدت

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

کلاً مرغ مجلسی که نباید خیلی آبدار باشه چون مزه مرغ آبپز میده!!!من مرغها رو از قبل با ادویه زنجبیل پودر سیر پودر پیاز کمی زرد چوبه فلفل دلمه مزه دار میکنم حداقل نصف روز بمونه , بعد سرخشون 

می کنم , برای سس پیاز سرخ کرده  هویج وکرفس وفلفل دلمه تفت داده شده رب بازهم ادویه جات وخیلی کم دارچین و آویشن می زنم ,

یکم آبجوش که قل زد , تو یه قابلمه یه ردیف مرغ می چینم یک لایه از سس وچند تا پرک مغز لیمو عمانی , این کارو تا تموم شدن مرغا تکرار می کنم در آخر هم زعفرون دمکرده غلیظ رو میدم روش و حتماً دمکنی میزارم و با شعله کم می پزم .عالی میشه کسی نبوده که بخوره وتعریف نکنه!!!!

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
نکته ای که خیلی مهمه اینه که زردچوبه رو توی آب مرغ درحال پخت بریزی میدونی منظورم چیه منظورم اینه ک ...

بعدش مرغ رو سرخ کنیم گلم؟! 

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز