کلاً مرغ مجلسی که نباید خیلی آبدار باشه چون مزه مرغ آبپز میده!!!من مرغها رو از قبل با ادویه زنجبیل پودر سیر پودر پیاز کمی زرد چوبه فلفل دلمه مزه دار میکنم حداقل نصف روز بمونه , بعد سرخشون
می کنم , برای سس پیاز سرخ کرده هویج وکرفس وفلفل دلمه تفت داده شده رب بازهم ادویه جات وخیلی کم دارچین و آویشن می زنم ,
یکم آبجوش که قل زد , تو یه قابلمه یه ردیف مرغ می چینم یک لایه از سس وچند تا پرک مغز لیمو عمانی , این کارو تا تموم شدن مرغا تکرار می کنم در آخر هم زعفرون دمکرده غلیظ رو میدم روش و حتماً دمکنی میزارم و با شعله کم می پزم .عالی میشه کسی نبوده که بخوره وتعریف نکنه!!!!