شیرت اگه شیر گاوه با یه لیوان سرخالی اب بریز توش بزار حرارتش زیاد کن تا بجوش برسه بعد زیرشو کم کن بزار نیم ساعت بقوله
بعد بزار کنار حالا یا تو همین قابلمه یا بریز تو ظرف دیگه اگه تو همون قابلمه بزاری و مایه بزنی ترش نمیشه
بعد بزار ولرم بشه انگشت کوچیکه رو چند ثانیه نگه داری نسوزونه
بعد اندازه ۳ کیلو شیر ۵ تا قاشق ماست شیر مایه بهش بزن درب رو بزار روشو پارچه بکش بزار ۸ ساعتی باشه بعد میخای برداری اروم اروم تکون نخوره رویه ی ماست پاره بشه وگرنه اب میندازه روش بزار اروم اروم ببر توی یخچال بزار یکروز بمونه
اگه دیدی ماستت ابکی هست روی رویه ماستت اب وایساده بدونه اینکه قاشق بزنی یه دستمال نخی سفید تمیز روی ماستت بنداز تا اب ماستو به خودش بگیری بعد دوساعت بردار از روش و تمام