2737
2734

شیر رو بجوشون

و بزار ولرم بشه

بعد یه قاشق ماست بزن بهش(البته ببین شیرت چقدره. اگ زیاده بیشتر برن). ترجیحا سون باشه ک خوشمزه تر بشه. یا هرماستی ک خاستی

بعد روشو با پارچه ای چیزی بپوشون ک گرم باشه


بعد از  دوساعت بزارش تو یخچال

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2731

دمای شیر که با دمای بدن یکیه یعنی وقتی انگشتتا میکنی توش یکم ولرمه....اول نصف کاسه ماستا جدا با یکم شیر اطی کن وهمبزن بعد به کل شیرت اضافه کن ودرشا بزار وروشا پتو بنداز وبعد سه ساعت بردار بزارر تو یخچال 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

خیلی وقته درست نکردم. ولی شیرم رو گرم میکردم درحدی که انگشتت نسوزه برای ۲کیلو شیر یه استکان ماست رو اضافه کردم و ۱۵دقیقه همش میزدم بعد جای گرم و پتو مینداختم سرش. ۵   تا ۷ساعت بعد آماده بود میزاشتیم یخچال 

شیرت اگه شیر گاوه با یه لیوان سرخالی اب بریز توش بزار حرارتش زیاد کن تا بجوش برسه بعد زیرشو کم کن بزار نیم ساعت بقوله 

بعد بزار کنار حالا یا تو همین قابلمه یا بریز تو ظرف دیگه اگه تو همون قابلمه بزاری و مایه بزنی ترش نمیشه 

بعد بزار ولرم بشه انگشت کوچیکه رو چند ثانیه نگه داری نسوزونه 

بعد اندازه ۳ کیلو شیر ۵ تا قاشق ماست شیر مایه بهش بزن درب  رو بزار روشو پارچه بکش بزار ۸ ساعتی باشه بعد میخای برداری اروم اروم تکون نخوره رویه ی ماست پاره بشه وگرنه اب میندازه روش بزار اروم اروم ببر توی یخچال بزار یکروز بمونه 

اگه دیدی ماستت ابکی هست روی رویه ماستت اب وایساده بدونه اینکه قاشق بزنی یه دستمال نخی سفید تمیز روی ماستت بنداز تا اب ماستو به خودش بگیری بعد دوساعت بردار از روش و تمام 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

من مثلا 3 ی 4 کیلو شیر رو میزارم وقتی جوش اوند بیست دقیقه دیگه هم بجوشه بعد که ولرم شد یعنی گرم باش  اما دستت رو تسوزونه یه کاسه ماست خوری سر خالی یا 5 قاشق غذا خوری پر ماست رو با یه کم شیر خوب مخلوط نیکنم میریزم تو ظرف شیر سر شیر هم جدا نکن ماستت سفت و خوشمزه میشه بعد ظرف درش رو ببند بزار لای پتو 8 ساعت بمونه بعد بزار یخچال روز بعد استفاده کن نوش حونت کامل گفتم دیگه 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
2738

عزیزم ماست خوب بگیر ک بعد ماستت کشی در نیاد... 

شیر بجوشون بزار ولرم بشه برای هر یک کیلو دوتا قاشق ماست با چند تا قاشق شیر مخلوط کن بریز داخل شیر ها ظرفت پلاستیکی باشه اگه داری خیلی بهتره... بزار 8 ساعت بمونه روش و زیرش پتو پهن کن

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

شیرتو بجوشون.. وقتی میجوشونی با قاشق چوبی  هم بزن  وقتی جوش اومد  هر ده دیقه برو هم بزن ک اکسیژن وارد شیرت بشه.. بعد ظرفی ک میخای ماست توش ببندی یه جا بزار ک هی نخای تکونش بدی بعد شیرت بریز تو ظرف با یه کم از مایه ماستتم باهاش قاطی کن بریز... دمای شیرت بعد 25 دیقه چک کن انگشت بزن تا هشت بشمار باید احساس سوزش کنی... با قاشق چوبی فقط یه هم کوتا بزن و ولش کن روش پارچه نخی بکش و ‌سرشو بزار روش پتو بپیچ بعد 3 و نیم  روشو باز کن. نیم ساعت بزار بعد بدون سر بزار یخچال.. به ازای هر یک کیلو شیر یه قاشق غذاخوری مایه

کلی می‌خوام یاد بگیرم 

شیر را که جوشیده ولرم درحدی مه انگشت میزتی یه کوچولو بسوزه یه قاشق ماست اضافه کن هم بزن بعد هم چندتا چیز بنداز روش که گرم باشه بعد از هفت و هشت ساعت بردار بزار یخچال ماست کمتر بزنی دیرتر ماستت ترش میشه

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730