مثل مرد نیست که اگه دلش گرفته باشه نصف شب بزنه بیرون
نمیتونه خودشو جلو خانواده ناراحت کنه باید نقاب خوشی بزنه
زن بودن اصلااااا خوب نیست
از خدا گله دارم 😔😔😔
لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
قشنگی زن بودن به همین احساساته دیگه.من که خیلی راضیم از زن بودنم.اصلا همین یه دلیل که میتونی مادر شی ...
اینکه نمیتونم مادر شم چی؟
اینکه عشقم گذاشت رفت چی؟
احساساتم مردن
بخاطر اینا میگم عزیزم😔
لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
منم دوس ندارم حس میکنم دنیای دخترا رنگی تره چون کلی لاک و لوازم ارایش و انواع رنگ مو لباسای متنوع خی ...
وقتی احساست بمیره اینا هم بدرد نمیخوره
زندگی بهم سخت گذشت کلا کاش تو یه خانواده دیگه ای دنیا میومدم
کاش بدنیا نمی اومدیم 😔
کاش بخوابم بیدارشم یا چندسال پیش باشه یا چندسال بعد
اینجای زمان خیلی حالم بدههه
بعضی چیزا دوره داره منم یه مدت زیاد به دخترونگیام اهمیت نمیدادم یا توفکرش نبودم یهو از دانشگام شروع کردم ۴ ساله تقریبا انقد احساساتمو قوی کردم به یه چیزایی عادت کردم حتی تو اوج ناراحتی یا شرایط سخت با لاک زدن یا ارایش کردن تونسم یکم نقاب بی تفاوتی بزنم باورکن گاهی خودتم باید بخوای من خواستم و شد
عزیزدلم همه این روزا رو داشتیم.روزایی که فکر کردیم اخر خطیم.مرد و زنم نداره.ایشالا بهترین ها برات ات ...
ممنون عزیزم🖤