2777
2789
عنوان

کی گفته زن بودن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 55 پست
من نصفه شب نمیزنم بیرون دوای هر دردم موزیکه خودم ترجیح میدم خیلی از کارارو انجام ندم نقاب خوشی زدن ...

منم دوس ندارم حس میکنم دنیای دخترا رنگی تره چون کلی لاک و لوازم ارایش و انواع رنگ مو لباسای متنوع خیلی چیزا هست که توپسرا تنوعشون کمه 

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
قشنگی زن بودن به همین احساساته دیگه.من که خیلی راضیم از زن بودنم.اصلا همین یه دلیل که میتونی مادر شی ...

اینکه نمیتونم مادر شم چی؟ 

اینکه عشقم گذاشت رفت چی؟ 

احساساتم مردن 

بخاطر اینا میگم عزیزم😔

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوس ندارم حس میکنم دنیای دخترا رنگی تره چون کلی لاک و لوازم ارایش و انواع رنگ مو لباسای متنوع خی ...

وقتی احساست بمیره اینا هم بدرد نمیخوره 

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
زندگی بهم سخت گذشت کلا کاش تو یه خانواده دیگه ای دنیا میومدم 

کاش بدنیا نمی اومدیم 😔

اینکه نمیتونم مادر شم چی؟  اینکه عشقم گذاشت رفت چی؟  احساساتم مردن  بخاطر اینا میگ ...

عزیزدلم همه این روزا رو داشتیم.روزایی که فکر کردیم اخر خطیم.مرد و زنم نداره.ایشالا بهترین ها برات اتفاق میفته.روزای بدم تموم میشن 

زن بودن قشنگه شرایط تو خوب نیس

آره اینم هس 

کاش بخوابم بیدارشم یا چندسال پیش باشه یا چندسال بعد 

اینجای زمان خیلی حالم بدههه

وقتی احساست بمیره اینا هم بدرد نمیخوره 

بعضی چیزا دوره داره منم یه مدت زیاد به دخترونگیام اهمیت نمیدادم یا توفکرش نبودم یهو از دانشگام شروع کردم ۴ ساله تقریبا انقد احساساتمو قوی کردم به یه چیزایی عادت کردم حتی تو اوج ناراحتی یا شرایط سخت با لاک زدن یا ارایش کردن تونسم یکم نقاب بی تفاوتی بزنم باورکن گاهی خودتم باید بخوای من خواستم و شد

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
عزیزدلم همه این روزا رو داشتیم.روزایی که فکر کردیم اخر خطیم.مرد و زنم نداره.ایشالا بهترین ها برات ات ...

ممنون عزیزم🖤