2777
2789
عنوان

کی گفته زن بودن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 55 پست
من از زن بودنم راضیم. واقعا بااین حرفاارزش خانمارو پایین میارین. 😒اه

ارزش زن رو میدونم خواهری ...

از این گله دارم چرا باید فداکاری کنیم مثلا خود من به خاطر پدرومادرم باید نقاب خوشی بزنم

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن بودن وقتی بده که جامعه و اعتقادات دینی به زن بها نده ولی اگه هرکسی بتونه با اصول و عقاید درستش هم خودش زندگی کنه هم دخترشو پرورش بده هرگز این خلاء ها زیاد به چشم نمیاد

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

من نصفه شب نمیزنم بیرون دوای هر دردم موزیکه

خودم ترجیح میدم خیلی از کارارو انجام ندم

نقاب خوشی زدن هم پسر و دختر نمیشناسه

از هرچیزی خوشم بیاد میگم چیزی هم ناراحتم کنه میگم

از روحیات زنونم لذت می برم

میدونم تبعیض های جنسیتی زیاده ولی هرگز حتی تو خیالم هم دوس ندارم پسر باشم

روحیه و دیدگاه ادما باهم فرق میکنه

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄

من از زن بودم راضیم بخاطر همینا خوب نیست؟من واسطه خلقتم ۴ماهگی خدا روحش رو در جنین در رحم من میدم از این بالاتر که من بستر هستی وآفرینشم تا آخر عمرم از خوشحالی این موضوع در پوست خود نمیگنجم

من که راضیم و هر وقتم غصه داشته باشم نیازی نمیبینم که نقاب خوشی بزنم .. ناراحتیمو بروز میدم  

اصلا تو نی نی سایت خفقان بدی علیه زن و دختر راه افتاده... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منم گلهه دارم ازخدا گلههه ....

منم از عدالتش ناراضیم 

کفره هااا میدونم ولی کاش منو به مامانم نمیداد

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن

من زمان مجردی از زن بودن حودم متنفر بودم چون همه مردای اطرافم حرفای قشنگی در مورد جنس زن نمیزدن 

اما وقتی ازدواج کردم انقدر همسرم بهم بها میده که به زن بودن خودم افتخار میکنم 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .

زن بودن قشنگه شرایط تو خوب نیس

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!