" تو مرا آزردی!...که خودم کوچ کنم از شهرت!تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت!تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " تمامِ دلتنگى هايم را برايش نوشته ام؛خط به خط...روز به روز...ساعت به ساعت...اما ميترسم!ميترسم از اينكه بخواند و با پوزخندى از كنارش رد شود!ميترسم از اينكه بخواند و با يك "مرسى" گفتن،تمامِ تصوراتم را خراب كند!ميترسم از اينكه يك نفر قبل از من،تمامِ اينها را برايش گفته باشد!شجاعتم تا همين حد بود؛"برايش نوشتن"من جراتِ ارسالش را ندارم!
خووووب شوهرمنم فروردین جراحی داشت، طبقه ی بالاشونم بخش کروناییا بود! قبل استفاده از دستشویی با آب ژاول و دستمال کاغذی دسشویی و شیرا رو ضد عفونی میکردن و رو هرچی میخواستن استفاده کنن حتی صندلی و تخت الکل اسپری میکردن و دستا تند تند شسته میشد! تازه میگه پرسنل ماسکم نداشتن بزنن اونموقع و تست یکیشونم مثبت شده بوده به اینا گفته بودن دوهفته خودتونو قرنطینه کنین! داداشش پیشش موند چندروز بعد عملو ولی نگرفتن خدارو شکر
❤دوستان سرابی لطفا به پیج اینستاگرام و تلگرام من سر بزنید، mantoshiika@ کارامون شیک و قیمتامون خیلی مناسبه تو بازار مغازه داریم, ممنونم😙❤
خود بیمارستان مراقبن وبخش ها رو جدا میکنن کسای که کرونا دارن با بیمارای دیگه در ارتباط نباش وگرنه بچاره ان بازم باید ادم خودش خیلی رعایت کنه از دستکش استفاده کنه و مایه ببره شیلد وماسکم بزنه به خودشم برسه اب میوه و زینک وتقویتی تا سیستمش قوی بمونه وخودشو خسته نکنه حتما شیفتا رو زود به زود جابه جا کنه خسته نشه
مطمئن ترین راه برای موفقیت،تلاشه و بزرگترین ضعف ما در تسیلم شدن؛ همیشه!موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می شه، از افراد عجول دور میشه، اگر تو مسیر رسیدن به خواستت خسته شدی کم آوردی اشکال نداره یک دقیقه صبر کن نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده هرگز تسلیم نشو، امروز سخته و فردا سخت تر، اما پس فردا حتما روز روشنی خواهد بود