2777
2789
عنوان

اونایی که نی نی میخوان بیان

258 بازدید | 16 پست

ختم قرآن برای بچه دارشدن. هرکس هرجزیی میخواد برداره وبنویسه و بگیم تا کی تموم کنین

ان شاالله بعدش یه دعای دیگه

الهی دامن همه سبز بشه با بچه ی صالح وسالم ❤️

ماه دیگه آغاز امامت امام زمان هستش آن شاالله تااونموقع همتون تاپیک بی بی مثبت بزنین به حق امام زمان

1403/5/22مردم

من جز 1

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم منم یه جزء میخونم، فقط برم قرانمو نگا کنم ببینم چه جزءی هستم تا جزء بعدیشو بردارم😘

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘