2777
2789

طولانیه ولی بخونید 

خیلی وقته که خیلی تاپیکا تو نی نی سایت میبینم در مورد معلما که حرفای دروغ و راست توشون هست 

من ن خودم معلمم نه خانوادم از تاپیکای قبلیمم مشخصه

اول اینکه معلم ها تا چند سال پیش حقوقشون واقعا کم بود ولی الان چند ساله که خیلی بهتر شده و اندازه کارمندهای دیگه حقوق میگیرن تقریبا ۴ تومن حالا یکم بالا یکم پایین برحسب مدرک و این چیزا. البته خب مسلمه که اگه کلاس خصوصی بیرون برن و اینا خب درامدشون بیشتر میشه ولی من حقوقشون از مدرسرو گفتم 

البته اگه مدیر مدرسه باشه خب بیشتر میگیره طرفای ۷ تومن یکم بیشتر کمتر که خب سختیاشو هممون میدونیم 

بنابراین در مورد حقوق هم اونایی ک میگن ۲ تومن دروغ میگن لابد وامی چیزی دارن که کسر میشه هم اونایی که میگن ۸ تومن دروغ میگن

دوم اینکه معلم هم مثل همه ی شغلای دولتی ی سری مزایا داره که خب کم و بیش همه میدونیم 

سوم اینکه خب خوبیه معلمی اینه که تا ظهر سرکارن تابستون تعطیلن پنجشنبه جمعه تعطیلن بدیاشم ک سر و کله زدن با ۳۰ تا دانش آموز با هر نوع تربیتیه که همه میدونیم سخته من خودم به تنهایی موقع تحصیلم معلمامو کلافه کرده بودم😂

چهارم اینکه من خودم تا دو سال پیش دانش آموز بودم و هم معلم خوب دیدم هم معلم بد معلمی دیدم که به زور ی ربع دیر میومد سرکلاس و یه ربع زود میرفت و زورش میومد درس بده  معلمی هم دیدم که از جون مایه میگذاشتو حتی به زور زنگ تفریح هم بچه هارو نگه میداشت بنابراین نمیشه گفت همه معلما بدن یا خوب ادم تو هر موقعیت و شغلی میتونه کم کاری کنه که طبعا اون پول که میگیره حلال نیست

به علاوه معلم هایی دیدم که از لحاظ روانی وضع مناسبی نداشتن و واقعا بچه هارو اذیت کردن و معلمایی رو هم دیدم که بهترین شیوه رو حتی در مقابل بی ادبی دانش آموزا به کار گرفتن و به همین خاطر هست که خودم معتقدم توی انتخاب یه معلم مهم تر از اینکه اون چادریه یا نه اینه که از لحاظ روح و روان میتونه معلم باشه یا نه که یکسال بچه ها از دستش کلافه نباشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا میرسیم به مقایسه حقوق

بله حقوق معلم ها توی شغلای معمولی جامعه شاید حقوق خوبی باشه و کار سنگینی نکنن نسبت به ی کارگر 

اما خب نباید بگیم که حقشون نیست

توی جامعه ما توی این گرونی هیچکس اندازه حقش و اندازه ای که زحمت میکشه حقوق نمیگیره چون اگر قرار بود که به اندازه حقشون حقوق بگیرن باید میتونستن بعد ۶ ماه یکسال ی ماشین واسه خودشون بخرن که ن با حقوق کارگر میشه این کارو کرد ن معلم 

باید بعد چهار پنج سال خونه میخریدن ک ن با حقوق کارگر میشه این کارو کرد ن معلم 

بنابراین توی کشور ما هیچکس اندازه حقش حقوق نمیگیره حق همرو کسای دیگه دارن میخورن حالا مال کارگرو بیشتر میخورن مال معلمو کمتر 

میدونم طولانی شد در اخر فقط میخوام بگم که خشممون رو سر همدیگه خالی نکنیم منطقی فکر کنیم ما همه مثل همیم با یکم تفاوت خشم باید سر کسی خالی شه که تفاوتش باهامون خیلیه خیلیییی

تاپیک رو قفل میکنم واسه اینکه تا تهشو بخونید بعدا باز میکنن اگر چیزی بود که من نگفته بودم تا تهش میتونید بگید