1822
1823

میخام اب لیموی تازه رو بگیرم 

 یه سری میگن لیمو ها واسه این که تلخیش بره ۱ ساعت قبل ابگیری تو اب  باید بمونه یه سری میگن ۱ روز  بمونه و مدام ابش عوض شه

کدومش درسته تا ابلیمو سیاه و تلخ نشه....

دوست دارم دنیارو بگردم🌍🏖

آیا می‌دانید در هفته ۳۶ بارداری باید برای ذخیره خون بندناف نوزادتان ثبت‌نام کنید؟!

1825
بله ما با یه تکه پارچه ی حریر صاف میکنیم . که به آب نسبتا زلال برسه


من هرسال همینکارومیکردم،امسال همسرم نذاشت چون فروشنده گفته بوده جدانکنی بدطعم و بدرنگ نمیشه!!

تاحالا رنگ آبلیموهام بعدصاف کردن خوشرنگ مونده،فقط بعدیمدت تلخ شدسری آخر نمیدونم چرا؟

من هرسال همینکارومیکردم،امسال همسرم نذاشت چون فروشنده گفته بوده جدانکنی بدطعم و بدرنگ نمیشه!! تاحال ...

چون با پوست و دونش چرخش میکنن باید حتما صاف کنی . وگرنه این تلخی رو گسترشش میده.


1826
شما بعد آبگیری صاف میکنید،که تکه های لیموی معلق تو آبلیمو(تکه کوچولوهاش)جدابشه؟

صافش کن وپالپش رو بگیر وبزار فریزر تو غذاهایی که لیمو میریز ی میتونی یه کوچولو پالپ بریزی تو قیمه وقورمه سبزی خوشمزه میشه 

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
به ما گفتن بزاری تخلیش میره

اصلا تو اب گذاشتن برا تلخی اینا نیست 

درصورتی تلخ میشه و خراب که لیمو پوست سبز باشه باید حتما لیموی باشه که پوستشون زرد شده باشه بعد بشورشون بزار خشک بشن بعد اب بگیر

بعد بیار خونه صافش کن که هسته لیمو تو اب نباشه بعد از پرزهای لیمو که تو صافی مونده بریز داخل ابلیمو هات یا بزار تو پلاستیک های کوچیک فریز کن برا شربتی این چیزا که درست میکنی 


1899
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1905
1888
1890
1902
1884
1763
1868
1766
1872
1769