2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

746 بازدید | 71 پست

خانوماا این بی بی چک رو ببنید مارک روژان

دیشب زدم خط اصلا هیچ خطی نیفتاد الان رفتم نگاه کنم دیدم خط افتاده انگارا حالا ببینید ببینم مثبته یا نه ممنونتون میشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسردوست داری یا دختر؟

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

بعد از 5تا7 دقیقه جواب معتبر نیست دوباره تکرار کن

هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشه...خداهست وخداهست وخداهست... 

معتبر نیس دوباره بگیر...

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

بعدچند ساعت معتبر نیست این حتی خط c هم پر رنگ نیوفتاده چ برسه بخای ب خط t اعتماد کننی

بیبی چک باید با اولین ادرار صبح باشه 

یدونه دگ فردا صبح بزن انشالله نتیجه بگیری 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
بعدچند ساعت معتبر نیست این حتی خط c هم پر رنگ نیوفتاده چ برسه بخای ب خط t اعتماد کننی بیبی چک باید ...

اول صبح باید بزنی؟

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
اول صبح باید بزنی؟

اره دگ همون موقع ک صبح از خواب پا میشی همون اولین ادرار بعد از بیدار شدن از خواب

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
بعدچند ساعت معتبر نیست این حتی خط c هم پر رنگ نیوفتاده چ برسه بخای ب خط t اعتماد کننی بیبی چک باید ...

الان زدم بازم همون مارک روژان بازم هیچ خطی نیفتاد ولی قبلیا سریع هاله انداخت