2777
2789

اینکه چرا بعضیا ژنِ خوش شانسی دارن؛بعضیا ندارن!

وگرنه آدما چرا باید به بقیه حسودی کنند یا زندگیشونو با بقیه مقایسه کنند!!

بله من مشکل ژنتیکی دارم

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به شانس زیاد اعتقادی ندارم بالاخره هر کس یه توانایی هایی واسه خودش داره چه خوبه به جای مانور دادن رو ویژگی بقیه و حسودی از ظریفیت خودش واسه پیشرفت استفاده کنه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

شانس واقعیت نداره من که هیچ اعتقادی به شانس ندارم. این خداست که میخواد یکی خوشگل باشه یکی پولدار باشه یکی خوش هیکل باشه همه چی دست خداست. من نمیگم همه ی اونایی که الان همه چی دارن آدمای خوبین ولی اینو میدونم که اگه خود من گناه نکنم آدم خوبی باشم خدارو از دل و جون بخوام بهم همه چی میده. نباید آدما حسادت کنن . چرا حسادت؟ باید آدم حسادتو از خودش دور کنه سخته ولی شدنیه باید بگی خدایا شکرت که به طرف اینو دادی حتما تو خواستی ازت میخوام به منم بده

.
من به شانس زیاد اعتقادی ندارم بالاخره هر کس یه توانایی هایی واسه خودش داره چه خوبه به جای مانور دادن ...

آره ولی بعضیا یه اتفاقایی واسشون می افته تو زندگی که دست تقدیرِ ربطی به خودشون نداره

شانس واقعیت نداره من که هیچ اعتقادی به شانس ندارم. این خداست که میخواد یکی خوشگل باشه یکی پولدار باش ...

شایدم از نظر علمی ثابت بشه که شانس وجود داره!منم تو زندکی خدا نعمت  زیادبهم داده ولی یه نعمت هایی هم ندارم که باعث ناراحتیم میشه و آدم میگه چرا ما نداریم؛چرا خدا نخواسته تا حالا داشته باشیم؛مثل آدمهایی که بچه دار نمیشن! !آدمهای خوبی هم هستند که مشکل دارن و آدمهای بدی هم هستن که همه چی بر وفق مرادشون