مال من دفترچه داشت...درشو میذارید و می چرخونی تا دسته ها بیاد روبروی هم...اول زیاد میکنی تا سوتش تا درجه دو بیاد بالا ...بعد هم خیلی کم میکنی تا کم کم بپزه
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
منم از اینا دارم الان 14 ساله دارم باهاش کار میکنم البته قدیما جنسا بهتر بود اما درشو ببند جوری که دسته ها روی هم کیپ بشه و بعد زیر ضعله رو زیاد کن تا خط دوم پیدا بشه و زیرشو خیلی کم کن. فقط دو تا نکته قبل بستن درب بذار آب غذا جوش بیاد و اگر کف داره بگیر. سبزی سوپ رو هم وقتی همه مواد پخت و دربشو باز کردی بعدا بریز چون جلو سوپاپشو میگیره.
اول شعله رو زیاد کن تا خط دوم ک بالا رفت حرارت رو بزار رو شمع و زیرش شعله پخش کن بزار
اینو بعد کلی پرس و جو هدیه واسه دوستم خریدم، جزئیاتش موقع خرید یادم نیس. عکسم دوستم فرستاده، منظورت از خط دوم روی همون سوپاپه که با انگشتش گرفته؟ یعنی لازم نیس قبلش خودش اونو بده بالا؟ خودش بالا میاد؟
وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
ممنون از توضیحت، میشه لطفا پست بالایی رو هم بخونی جواب بدی؟ من متوجه نمیشم، یعنی خط دوم روی همون سو ...
آره همون سوپاپ. لازم نیست با دست بکشی با بخار خودش به سمت بالا حرکت میکنه. نه قبل استفاده کار خاصی نمیخواد فقط با آب ومایع بشور دیگه. بعد هر استفاده هم لاستیکشم بشور و بذار خوب خشک بشه. همین به سلامتی استفاده کنی