نه تلخ نمیکنه،اونایی که تلخ میشن حتما خود لیمو از اولش تلخ بوده
برای خوشمزگی لوبیات رو با پیاز و گوشت تفت بده،من خودم خوراک لوبیاکنسرویا میزارم عالی میشه،چند دقیقه ی آخر هم یه لیمو میچلونم عالی میشه
بعضیا میگن رب انار،اصلا نزار حتی یه قاشق هم نزار مزه ی اصلیش ازبین میبره
مهم سرخ کردنه سبزیه،حتما سبزی رو با روغن جامد و یکمی روغن مایع سرخ کن
اگر با مایع سرخ کنی سبزیت سرخ نمیشه میسوزه
گوشت و پیازت رو هم جداگانه تفت بده،آب جوش هم کم کم اضاف کن که شل نشه و زود جابیفته