مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی
گوشت قرمز و سفید
۶۰۰ گرم
سیر
سه حبه
تخم مرغ
یک عدد
نشاسته ذرت
۸۰ گرم
آب سرد
۱۰۰ گرم
گلوتن
۱۵ گرم
شیرخشک قنادی
سه قاشق غذاخوری
اسانس دود
پنج قطره
ادویههای لازم برای تهیه سوسیس خانگی
۱۵ گرم پودرسیر
۱۵ گرم پودر پیاز
یک قاشق چایخوری
فلفل سفید و فلفل قرمز
یکدوم قاشق چایخوری
پودر هل
میخک و جوز هندی از هر کدام
یکدوم قاشق چایخوری
آویشن، پودر خردل و زردچوبه از هر کدام
یکدوم قاشق چایخوری
دارچین، پاپریکا و تخم گشنیز پودر شده از هر کدام
یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه سوسیس خانگی
مرحله اول
اگر از گوشت تازه استفاده میکنید، گوشت را داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود سپس به قطعات کوچک خرد کنید.
مرحله دوم
گوشت، شیرخشک، آرد، آب، گلوتن، اسانس دود، تخم مرغ، روغن و سیر را داخل مخلوطکن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم
همه ادویهها را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را الک کرده تا کاملا نرم شوند. ادویهها را هم به مواد داخل مخلوطکن اضافه کنید.
مواد را از دستگاه خارج کنید و روی یک تخته قرار دهید. به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه ورز دهید تا منسجم شود. بهتره سوسیس رو داخل غذاساز بزارید و پنج دقیقه خوب میکس کنید تا حسابببببی منسجم بشه
اگه غذاساز ندارین توصیه میکنم اصلا درست کنید چون بعد از اینمهمه زحمت اخر سر وا میره و منسجم نیست
مرحله چهارم
سوسیسساز چرخ گوشت را نصب کنید. یک طرف نایلون مخصوص سوسیس را به سری مخصوص نصب کنید و مواد را داخل چرخگوشت بریزید.
مواد که کاملا پر شد، میتواند سوسیس را در اندازههای دلخواه تقسیم کنید و با نخ مخصوص آشپزی سر و انتهای هر بخش را به خوبی ببندید.
مرحله پنجم
حالا سوسیسها را داخل بخارپز قرار دهید تا بپزند. اگر بخارپز ندارید، آنها را داخل یک سبد فلزی بچینید و سبد را روی یک قابلمه در حال جوش قرار دهید. درپوش ظرف را بگذارید تا بپزد.
مرحله ششم
بعد از این که سوسیسها پختند، بزارید داخل یه قابلمه اب یخ
اینجوری باعث میشه موقع استفاده کاور سوسیس راحت جدا بشه و بهش نچسبه و روند پخت سوسیسها متوقف بشه
سوسیسها آماده مصرف هستند.
نکات طرز تهیه سوسیس خانگی
حتما بگذارید تا مایه سوسیس خنک شود. سپس داخل نایلون را پر کنید.
میتوانید بنا به ذائقهتان مقدار ادویهها را کم و زیاد کنید و مقداری سبزیجات هم اضافه کنید.
نایلون سوسیس را میتوان از لوازم قنادیها یا فروشگاههای لوازم پلاستیکی فروشی تهیه کنید