سرلاک جز غذاهای کارخونه ای و خوش طعم(برای بچه ها) به حساب میاد.چون عطر و طعم دهنده،اسانس داره و شیرینه بچه ها اغلب دوسش دارن.اما وقتی به طعمش عادت میکنن،تو ماه های بالاتر یا یک سالگی به بالا طعم غذاهای خانواده رو نمیپذیرن برا همین کم خوراک یا بد غذا میشن... البته همه بچه هایی ک بدغذان دلیلش غذاهای کارخونه ای نیس!یا همه اونایی ک این تغذیه رو دارن قرار نیست بدغذا بشن،ولی من خودم بشخصه چنین نتایجی رو تو اطرافیانم دیدم.
رو بسته های این پودر ها نوشته غنی شده با آن و روی و ویتامین و...
اما اون سوپی ک مثلا خودمون تو خونه درست میکنیم،وقتی عدس داره،سبزیجات داره،عصاره داره یا میوه ها و آبمیوه های طبیعی ک تو طول روز به بچه ها میدیم،همه همین موارد رو دارن و تازه مطمئن هستن.من معتقدم بچه هامون بزرگ که بشن،خودشون سمت غذاهای آماده و کارخونه ای کشش پیدا میکنن،اما حالا که تغذیه شون صفر تا صد دست ماست،بدون دخالت عوامل بیرونی، چرا غذای خوب خونگی بهشونون ندیم و ضائقه سازی اشتباه داشته باشیم...