2581
2640

من منتفورمین درکنار کلومفین استفاده کردم دوقلو باردار شدم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

دخترن؟

میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐  به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸⁦🏵️⁩🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

مبارکت باشه عزیزم. چه مدت استفاده کردی؟ متفورمین روزی یک دونه میخوردی یا بیشتر؟ 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
2603
دخترن؟

پسرودختر.ولی خب تو خانوادمون دوقلو زائی ارثیه

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
مگه ربطی داره؟؟؟ اگه ربط داره ک از الان ک عقدم بخورم من کشته مرده ی دوقلوام

نمیدونم منم میخوام بفهمم ربط داره یا نه. ولی مصرف زیادش بدون دستور پزشک خوب نیست. در واقع داروی دیابت هست. 

مبارکت باشه عزیزم. چه مدت استفاده کردی؟ متفورمین روزی یک دونه میخوردی یا بیشتر؟ 

فدات گلم.به من دکتر قرص دونوع داد خارجی بودن ۷سال پیش تو این بسته های پلاستیکی بودن با کلومفین وامپول آزادسازی که شب ۱۴ بزنم.اسم قرص هاروش نزده بود فقط مصرفش زده بود یه دونه بعد صبحانه میخوردم همونو بعد ها فهمیدم منتفورمینه  همون ماه اول مصرف باردار شدم اونم بعد ۸ سال😐

منم‌ ژنش رو دارم‌ ، مادرم دوقلو داشته. یعنی من دوتا برادر دوقلو دارم. حالا دکتر بهم قرص متفورمین داده، نمیدونم چقدر احتمال داره که بارداری دوقلویی رو افزایش بده. 

برای منم دعا کن عزیزم خدا برات نگه داره 

ممنون گلم .حتما عزیزم🙏🌹

منم‌ ژنش رو دارم‌ ، مادرم دوقلو داشته. یعنی من دوتا برادر دوقلو دارم. حالا دکتر بهم قرص متفورمین داد ...

فقط منتفورمین داده .کلومفین نداده که شب ۳ قاعدگی مصرف کنی؟

فدات گلم.به من دکتر قرص دونوع داد خارجی بودن ۷سال پیش تو این بسته های پلاستیکی بودن با کلومفین وامپو ...

چه خوب... حالا منم میخوام ماه بعد اقدام کنم. البته نمیخوام آمپول بزنم و داروی زیادی مصرف کنم. یعنی ممکنه منم دوقلوی دختر پسر دار بشم؟؟؟ 😅

2456
چه خوب... حالا منم میخوام ماه بعد اقدام کنم. البته نمیخوام آمپول بزنم و داروی زیادی مصرف کنم. یعنی م ...

هرچی خواست خدا باشه .به حرف دکترا ازمال من معجزه بود چون بایه لوله باردار شدم اونم بعد ۸ سال دوا ودرمان

نمیدونم منم میخوام بفهمم ربط داره یا نه. ولی مصرف زیادش بدون دستور پزشک خوب نیست. در واقع داروی دیاب ...

منم با متفورمین و اچ سی جی  دوقلو باردار شدم .اصلا ارثشو نداشتیم

روزی یکی خوردم

دوقلوهام دختر و پسرن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

عکس پروف خودتی؟

میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐  به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸⁦🏵️⁩🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
هرچی خواست خدا باشه .به حرف دکترا ازمال من معجزه بود چون بایه لوله باردار شدم اونم بعد ۸ سال دوا ودر ...

عزیزم.... چقدر خوب 

منم با متفورمین و اچ سی جی  دوقلو باردار شدم .اصلا ارثشو نداشتیم روزی یکی خوردم دوقلوهام دختر ...

ای جان... عالیه. به نظرتون تاثیر متفورمینه یا تاثیر آمپول؟؟؟

2604