تکه های مرغ را در قابلمه بچین
روغن بریز
پیاز،فلفل دلمه و هویج روش خورد کن
نمک فلفل و زردچوبه بریز
زیرش کم کن در بزار روش
وقتی مرغ آب انداخت زیرو روش کن و بذارسال طرف دیگه اش هم تفت بخوره (باید شعله ملایم باشه تا نسوزه )
بعد نیم ساعت رب گوجه بریز و همراه مرغ سرخ کن دوباره در قابلمه رو بذار تا 5دقیقه تا مزه رب به خوردش بره
بعد آب اضافه کن (تا بالای مواد رو کامل بپوشونه )زیرش رو زیاد کن تا بپزه
بهتره 1تا1/5ساعت با شعله متوسط بپزه تا حسابی جا بیفته
در آخر آبلیمو یادت نره
بهتره از سیر فلفل سیاه و کمی دارچین هم در ابتدا استفاده کنی