2737
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2738

خوب میشه...ما اصولا برای محلیها اینکار رو میکنیم...مثلا اردک و خروس و مرغه محلی و این چیزها...چون گوشته نسبتا منسجمی دارن و وا نمیرن...ولی مرغ یکم وا میره...پس 10 مین قبله سرو کردن بهش بزن...

اینم سلیقه اییه...اگه رب انار طبقه میلتون باشه...یعنی ترش یا ملس یا شیرین...هر جور که دوست دارین...بابه میلتون میشه...

اگه توش سبزیجاته معطر شکم پری یا حتی سبزیه قورمه ایی هم بریزی چیزه جالبی درمیاد...من عاشقشم...اسمشم نه به طور رسمی...ولی مرغ ترش یا مرع و سبزی میگیم...البته مرغ ترش اسمه یه غذای اصیله ولی خوب...ما میگیم دیگه...😆😋😋

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687