خوب میشه...ما اصولا برای محلیها اینکار رو میکنیم...مثلا اردک و خروس و مرغه محلی و این چیزها...چون گوشته نسبتا منسجمی دارن و وا نمیرن...ولی مرغ یکم وا میره...پس 10 مین قبله سرو کردن بهش بزن...
اینم سلیقه اییه...اگه رب انار طبقه میلتون باشه...یعنی ترش یا ملس یا شیرین...هر جور که دوست دارین...بابه میلتون میشه...
اگه توش سبزیجاته معطر شکم پری یا حتی سبزیه قورمه ایی هم بریزی چیزه جالبی درمیاد...من عاشقشم...اسمشم نه به طور رسمی...ولی مرغ ترش یا مرع و سبزی میگیم...البته مرغ ترش اسمه یه غذای اصیله ولی خوب...ما میگیم دیگه...😆😋😋