2733
2734
عنوان

خوشمزه شدن رب خونگی منوط به چیه

187 بازدید | 18 پست

بچه ها سلام دارم رب میپزم اینم عکسش بگید برای خوشمزه شدنش چکار کنم روغن فلفل چی بزنم یا نه

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 

به جوشیدن زباد


باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

به خود گوجه بستگی داره نمک بزن اگه میخوای کمی روغن بریز

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

روغن بزن اگ تندی دوسداری فلفل بزن ،هم بزن اصلا نذا ته بگیره

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نفسم ب نفست بنده اهورای مامان❤خدایا شکرت خانوادمون داره ۴تایی میشه🙏

اون رنگ قرمز که روش جمع میشه رو بردار بزار کنار و اخر پخت بهش اضافه کن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿این کاربری برای دونفره من و آبجیم zahra😎🤗🤗نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄
2738

یکم زعفرون وکره بریز خوشرنگ‌میشه توغذاهم‌معطره 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

وای تو رب ک چیزی نمیریزن نمک میزنن بهش

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃 

فلفل بریزی سیاه میشه. 

نمک بریز ولی نه اونقدر که شور بشه .

۵دقیقه مونده که زیرشو خاموش کنی یه کم روغن جامد بستگی به میزان رب کم و زیاد بریز رنگ پس میده و فوق العاده خوشرنگ میشه. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

منم پختم ..دویست کیلو گوجه خریدیم رب پختیم...زیرشو زیاد کن بزار ابش کشیده شه مواڟب باش رو دستت نپره ...من ب این گوجه یک پاکت و نصفی نمک زدم خیلی عالی شد اخرش هم روغن بریز تفت بده هم خراب نمیشه هم خوشرن میشه ...بریز توی بطری یک ونیم لیتری هیچیش نمیشه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز