بچه ها سلام دارم رب میپزم اینم عکسش بگید برای خوشمزه شدنش چکار کنم روغن فلفل چی بزنم یا نه
بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدمهای مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدمهای مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟
باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
به خود گوجه بستگی داره نمک بزن اگه میخوای کمی روغن بریز
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
به چیز خاصی ربط نداره. ولی بعضی ها میگن دو روز بمونه آبش بیشتر میشه. من ولی خوشم نمیاد چون بوی ترشیدگی میگیره. من داغلش یه کم روغن هم ریختم تا سر نره. نمک هم که زدم
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰ ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که انشالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸ ➖ اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃
منم پختم ..دویست کیلو گوجه خریدیم رب پختیم...زیرشو زیاد کن بزار ابش کشیده شه مواڟب باش رو دستت نپره ...من ب این گوجه یک پاکت و نصفی نمک زدم خیلی عالی شد اخرش هم روغن بریز تفت بده هم خراب نمیشه هم خوشرن میشه ...بریز توی بطری یک ونیم لیتری هیچیش نمیشه