2789
عنوان

حک مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار مامانت بخوابی گوشیشو وردار شماره دوستتو بلاک و حذف کن

اول اینکه اینطوری که مامانم میفهمه دوما دوستم هرروز میاد خونمون سوما مامانم گوشیش روزی ۱۰۰ بار رمزشو عوض میکنه

هرجا میره حتی حموم گوشیشو باخودش میبره تا من نبینم 

ای بابا...پس یه کار بیشتر نمیتونی کنی وقتی کاملا از خودت مطمئنی ی بار بشین با مامانت صحبت کن قانعم نشد بیخیال شو یه مدت بگذره حساسیتش کم تر میشه

منم همچین دوستی داشتم خیلی بدجور داشت خرابم میکرد همه کارای خودشو پای من مینوشت.

خداروشکر مامانش فهمید به مامانم گف دخترم دخترتو خراب میکنه هرچی شده تقصیر دختر خودم بوده

ای بابا...پس یه کار بیشتر نمیتونی کنی وقتی کاملا از خودت مطمئنی ی بار بشین با مامانت صحبت کن قانعم ن ...

الان سه ساله روز به روز از من بیشتر فاصله میگیره من همش ۱۶ سالمه و به خدا کاملا از خودم مطمئنم

اول اینکه اینطوری که مامانم میفهمه دوما دوستم هرروز میاد خونمون سوما مامانم گوشیش روزی ۱۰۰ بار رمزشو ...

😬😬😬😬واااای خدا این دوسته یا دشمن؟

لعنت بر هر چه صبر،لعنت بر شکیبایی....

الان سه ساله روز به روز از من بیشتر فاصله میگیره من همش ۱۶ سالمه و به خدا کاملا از خودم مطمئنم

باهاش حرف زدی؟بگو من ک دخترتمو قبول داری یا اونو؟یبار جلوش به قرآن قسم بخور بعدشم همع چیو بسپار بخدا مطمئن باش هواتو داره

منم همچین دوستی داشتم خیلی بدجور داشت خرابم میکرد همه کارای خودشو پای من مینوشت. خداروشکر مامانش فه ...

اما اون مامانش هم باهاش همکاری میکنه فقط چون من رتبه خوبی توی ازمون ایلتس داشتم نمیخواد موفق باشم

باهاش حرف زدی؟بگو من ک دخترتمو قبول داری یا اونو؟یبار جلوش به قرآن قسم بخور بعدشم همع چیو بسپار بخدا ...

همه این کار هارو کردم سپردم به خدا اما مگه ادم چقدر تحمل داره من از ۱۳ سالگی تا الان که ۱۶ سالمه اینطوریم الان میخوام واقعا ببینم چی داره به مامانم میگه که مامانم از من متنفره