2777
2789
عنوان

نظرتون چيه

50 بازدید | 9 پست

من يه دوست صميمى دارم كه از يه شهر ديگه ازدواج كرده و اومده اينجا.

تنها دوست و آشناهاى بغير فاميل شوهرش منم.خدا رو شكر شوهرامون هم با هم دوست شدن و رفت آمد داريم.

شوهر دوستم من و تو اينستا فالو كرد.بعد ديدم همه دوستاى زنش و فالو كرده.گفتم حتما ميخواد ببينه زنش با كيا در ارتباطِ و حواسش به زنش باشه.

تولدم و سالگرد ازدواجم با خط خودش بهم زنگ زد تبريك گفت.من باز اهميت ندادم.چون پسر چشم پاك و خوبيه.گذاشتم بحساب صميمت

تا چند وقت پيش كه قرار بود برامون يه تيكه كيك بياره.با وجود اينكه روز تعطيل بود و ميدونست شوهرم هم خونست بجا اينكه به اون زنگ بزنه و هماهنگ كنه باز بمن زنگ زد.كه هستين من بيام و اين چيزا

از اون روز شوهرم رفته تو قيافه ميگه اين پسره چشه.چرا به تو زنگ ميزنه و كارش زشته.

هربار كه زنگ زد من رو ندادم.حرف بد و خاصى هم نزد.خودمم خوشم نمياد ولى روم نميشه برم به دوستم بگم.

بنظرتون شوهرم حساس شده يا حق داره؟

حق داره

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تعیین حد و مرز روابط بالغانه تر از قیافه گرفتنه

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

به نظرم یکم حساس شده اما ببین شاید مدل رفتارش اینطوریه سبک خونوادگیشه به هرحال اولویت بارفتار شوهرته سعی کن به دوستت بگی

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
شوهر من اگه جای شوهرت بود، پدرمو درمی‌آورد.

آخه من كاره اى نيستم كه.يبارم فك كنم واسه سالگرد ازدواج كه زنگ زده بود به بهونه اينكه نميشناسم جواب ندادم.

به نظرم یکم حساس شده اما ببین شاید مدل رفتارش اینطوریه سبک خونوادگیشه به هرحال اولویت بارفتار شوهرته ...

آره اونا دقيقا همينجورين.خواهرش با همه دوستاى داداشش صميمه

اين آقا هم خيلى باشخصيته.خودم خوشم نمياد از اين دنگ زدنا ولى نميتونم بگم مزاحم شده يا كار زشتى كرده

آره اونا دقيقا همينجورين.خواهرش با همه دوستاى داداشش صميمه اين آقا هم خيلى باشخصيته.خودم خوشم نمياد ...

بهترین راحش اینه بگی به دوستت بهش بگو فرهنگ خونوادگی شوهرم اینطوره پس حتما بهت احترام میذاره لحن ونوع گفتنت مهمه سعی کن نه شوهرت رو مقصر کنی نه خودت رو نه شوهر دوستت رو عزیزم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔