2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525796 بازدید | 68299 پست
قربونت 😘چالش داریم عزیزم 

قربونت مدیر مهربونتر از شما نیست .هزار تا بوس😚😚😙😚😚

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون همچنين عزيزم

برعکس شما من از وقتی کرونا اومده دانشگاه بسته شده صبح تا شب فقط پشت لبتابم اصن تحرک ندارم واسه همون سعی میکنم هرروز ورزش کنم برنامه ریختم ،ولی وقتی پری هستم اصن ورزش نمیتونم

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
یه سوال میسه مثلا ناشتا ۶صب هوازیمو انجام بدم مث پیاده رویو حلقه ورزشایه شکم و بازو ک برچربی سوزیه ا ...

نه عزیزم این اشتباهه ورزش با شکم خالی و ناشتا بجای چربی سوزی عضله سوزی داره حتما یکساعت قبل ورزش صبحانه خورده باش 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
آیناز دیروز یدفه 200تازدم وای یدفه لباسم خیس شد خوبه شوهرم نفهمید پریدم توحمام ببین کارامو...

اشکال نداره پیش میاد برا ورزشکارای حرفه ای هم

عضلات لگنتو قوی کن مهسا تمرینات کگل رو از نت بگیر انجام بده خیلی خوبه 

منم ی زمانی ضعیف بودن وقتی خیلی میخندیدم میریخت😆😆

کگل قوی میکنه فقط با دقت عضله اصلیو منقبض کن درس میشه💪

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

برعکس شما من از وقتی کرونا اومده دانشگاه بسته شده صبح تا شب فقط پشت لبتابم اصن تحرک ندارم واسه همون ...

كروناي لعنتي همه را گرفتار كرده

خيلي خوبه ورزش

كاش من وقت داشتم براش

من يك ادم خوابالويم ك يادم خوابگاه ٣ روز و سه شب تعطيلي بود مت خوابيدم

الان ٣ ميخوابم

٩ بيدارم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
سلام سپیده جون خوبی؟ سپیده من وزن کردم دیشب وزن کردم۸۹/۷۰۰بودم الان۹۰شدم من چرا اینجوری شدم آخه هن ...

سلام گلم خوبی؟ اول اینکه تگم کن الان اتفاقی پیامتو دیدم

دوما مگه شب وزن میکنن؟؟😐😐

روز قبلش باید فست باشی 

Wc رفته باشی و شرایط دیگه ک خودت میدونی

دم ب دیقه ک وزن نمیکنن 

بزار به الهه بگم ببینم چی میگه 

@بامدادخمار  الهه این دوستمون و بخودت میسپارم❤

@بامدادخمار    سلاااااااام عشقم🤩 من ب هدف رسیدم🤗🐥 ۵۳/۵۰۰شدم💝.....دنیا دنیا ممنونتم ع ...

سلام عزیزم 

واااای عالیه افرین که به هدفت رسیدی 😍😍👏🏼👏🏼❤️❤️❤️❤️❤️ بهت.افتخار.میکنم# 🏅🏆

قربونت خدارو شکر❤️❤️❤️

فقط دیگه برو تثبیت تا محو نشدی 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عشقم. ممنونم انشالله غم نبینی عزیزم😔💗 دیگه واقعا بهتون نیاز دارم  افسرگی دارم میگیرم شا ...

حتما بیا خوشگلم دلم خیلی برات تنگ شده تو بیای ما هم خوشحال تریم 😍😍😘😘❤️❤️❤️ 

فکرای منفی رو هم بریز دور میدونم خیلیییییی سخته ولی زندگی ادامه داره توهم دختر خیلی قوی ای هستی 👍🏼

الهه بیا یه کم منو نصیحت کن کاهشام همش نیم کیلو و کمتر ازونه ورزش پیوسته ندارم

ورزش کن 🔫 

حیف نیست این روزا داره میگذره توام داری رژیمو میگیری و سختیشو میکشی بعد بخاطر نیم ساعت ورزش نکردن زحمتت نصف بشه ؟ 

جایزه بزارواسه ورزش کردنت 

كروناي لعنتي همه را گرفتار كرده خيلي خوبه ورزش كاش من وقت داشتم براش من يك ادم خوابالويم ك يادم خ ...

عزیزم 😁⁦❤️⁩بچه داری و شوهر داری با مجردی خیلی فرق داره 😭 منم عاشق خابم ،

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

سایز# فندق_فسقلی# سلام عزیز مهربون🌷🌷🌷🌷😘😘😘

دورکمر           ۸۹.۵          ۸۸

دورباسن        ۱۰۵            ۱۰۵

دورگردن         ۳۸            ۳۸

دورمچ دست ۱۶              ۱۶

دورناف        ۱۰۰.۵           ۹۹

دورسینه       ۱۰۴            ۱۰۳

دوربازو         ۳۲            ۳۱.۵

دورمعده       ۹۰              ۸۸

دورران         ۶۰               ۵۸

دورمچ پا      ۲۴.۵          ۲۴

دورساق پا    ۳۸.۵         ۳۶

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎
سلام به همه ی خانومای با آراده ی گروه انشالله همه موفق باشیم و به هدفمون برسیم و انشالله هرچه زودتر ...

بازم با این حال کاهشت خوب بوده 😍👍🏼👏🏼

عزیزدلم تا اینجا عالی اومدی بیست روزدیگه ادامه بده چالش تموم میشه بعد بهتون جایزه میدما 

انگیزتو ببر بالا اصلا از روز اول هدفت چی بود از لاغری ؟؟؟