2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست
من رفتم یه سر دیدمش. حالا خودت زحمتشو بکش برو ته و توهشو دربیار بعد ماهم میاییم.کلا تو هرجا بری ماه ...

😂😂 

رفتم یه تاپیک از خودم در وَکردم بیایید ببینید چجوریه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تازه اینجاعضوشدم یه ماه بودرژیموشمارو میگرفتم ولی هرکاری میکردم عضونمیتونستم بشم این دفعه هم نمید ...

نه اونجا ایمیل الکی هم بنویسی ثبت نام میکنه کلا خیلی راحته بیا حالا امتحان کن 

مثلا این ایمیل و بزن elaheelahe@gmail.com 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😂😂  رفتم یه تاپیک از خودم در وَکردم بیایید ببینید چجوریه

😁😁😁

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
هاا الان میاییم صبر وکن😂

وای چه بانمکه اعلاناتش یکی برای 😍 گذاشته تو اعلاناتم نوشته این کاربر برات (عاشقتم )فرستاد 😂😂

@آسنات99    

@بامداد_خمار    

@سمیه1396 
سلام دوستان💙💙 وقتتون بخیر چندتا سوال ازتون دارم 😍🌹

با وجود کاهش وزن سایز ساق پا و بازو تغییری نکرده! هر دفعه ورزش میکنم حرکات بازو و ساق پا هم انجام میدم. البته بازو در ظاهر تغییر کرده و همسرم اشاره میکنه اما تو سایز بدون تغییره 🥺 

سوال دیگه ام اینه که وزن فعلیم ۶۰.۷۰۰ هست بنظرتون سایزها برای این وزن متعارفه یا خیر؟ تغییر سایزم از اول رژیم کاملا محسوسه اما از طرفی سایزامو با سایر بچه ها مقایسه میکنم احساس میکنم برای این وزن بزرگند 🥺

#گزارش‍ ‍‍  تغییرات سایزم:

مهر               آبان               آذر

سینه                         ۹۴               ۹۲                 ۹۰              

کمر                           ۸۰               ۷۸                 ۷۴ 

شکم (ناف)                 ۹۶               ۹۴                 ۹۲ 

زیر شکم                     ۱۰۱               ۹۹                 ۹۷ 

با.سن                       ۱۰۴               ۱۰۲                 ۱۰۰ 

ران                            ۶۴               ۶۳                 ۶۱

بازو                            ۲۸               ۲۸                 ۲۸ 

ساق                          ۳۷               ۳۷                 ۳۷

Null
جان من بگو چن سالته؟؟؟؟! 😍😍😍

من ی دهه ی شصتی ام...💃💃💃

من متولد 63 کوچیکه شمام.....😄😄🌸🌸

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@shaparakشرقی  

عصرتوام بخر عزیزم 😘آفرین فقط بامیوه ۱۰۰۰کالریش بکن خیلی کمه🤔

صبحانه  نان سنگگ۴۰ گرم عسل وخامه باهم یه قاشق 

ناهار  ماکارانی ۷قاشق  سیب زمینی بخرپز ۳۰گرم سالاد ماست کم چرب 

میان وعده  سیب دمنوش چای سبز زنجبیل آویشن  پرتقال شیر خرما بادام درختی ۲تا بادام زمینی ۱۰تا کشمش ۱۰تا انجیریکی

شام نمیدونم چی بخورم شایدشیربرنج خوردم ۱۰قاشق  

ورزش هم مثل هرروز

تاالان بدون شام ۹۵۰کالری 😍😍

سبزتو عشقه 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

خودتو عشقه💋💋💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
مثل همینجاست تقریبا ولی من الان امتحان کردم کار باهاش راحت تره عکس هم میشه گذاشت ببین خودت بازم htt ...

رفتم دیدمش الان....محیط اینجا بهتره😁

البته نظر جمع ببینیم چی باشه

الهه میگم ما اونجا نیستیم شاید اونجا هم یچیاز اینجا بدتر باشه از کجا معلوم🤔

نمیدونم☹️🤷🏻‍♀️

به حکمتش دل بسپار 🌿
رفتم دیدمش الان....محیط اینجا بهتره😁 البته نظر جمع ببینیم چی باشه الهه میگم ما اونجا نیستیم شاید ...

انگار شلخته هست.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
😂😂😂😂😂😂 تو نت چی بزنم پیداش کنم

خخخخ من هر زبونی زدم مادران نیومد 😂

اینو کپی کن تو مرورگرت پیست بزن https://madaran.net