2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام سلام... عشقای دلم...💛💛💛  بروبچکس پایه ...رقیبای جون جونی ...💋💋💋 من اومدم با یه شرو ...

سلام و صدتا سلام ب رژیمی نمونه😍👏🏻👏🏻

بابا تو دیگه کی هستی🐥💛

گلم حتما حتما همیشه کالریت رو پر کن💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
@mami_sadra     @abremaman     بچه هااااا دقیقا یه ماهه رژیمم ولی کاهش ند ...

نباید خرابش کنی عزیزم اون روزایی که میخوری میزنی کلللللللا خرابش میکنی.ببین واسه خودت جریمه بزار بگو اگه امروزو خراب کنم مثلا فردا بااااید ۳۰۰کالری بخورما.یا مثلا اگه امروزو خراب کنم باید ۲ساعت ورزش کنم.هروقت خواستی بری سر یخچال حواستو پرت کن مثلا پاشو یه اهنگ بزار یا یه فیلم ببین.به جاش ادامس بخور یا دمنوش دم کن بخور.اگه واقعا ضعف داری بادام و کشمش بخور.مسواکم خوبه ها.مسواک بزن تا هله هوله خوردن از سرت بیوفته.یه رژ گرونم بخر هرروز بزن بعد چیزی نخور حیفه 😁😂

منتظر کاهش و ارادت هستماااااا💪💪💪

😂😂😂😂😂 نگران نباش من خیلی عقبم 😠😠 ولی دارم میام با گام های بلند 😂😂😂از دست خودم عصبانیم 😈 ه ...

هرچی گامت بلندتر باشه رقیب بهتری هستی و بیشتر بهم انگیزه میدی

پس تقلب نکن و بیا با هم هفته بعد بترکونیم

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
پیتزاپپرونی عزیزم داخل مانکن

طبق همون کالری شمارت پیش برو

همه شون یه مقدار ، بالا و‌پایین دارن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اشکال نداره عزبزم.....کاهشتم مبارک و پایدار👏👏👏

عزیزم خیلی رعایت می کنم تا بشم ۶۲دیگه ثابت بشم عید ۶۱ بودم همه می گفتم چرا اینطوری شدی مریضی😂😂فاتحه خونی پسر عمه ام خرداد بود تصادف کرد مجبور شدیم بریم همه بهم می گفتن وای چت شده  چرا این کار با خودت کردی  الانم رعایت میکنم با کمک شما که دوسه کیلو کم کنم و به عقب هیچ وقت هیچ وقت بر نگردم چاقی اعصاب آدم خراب می کنه گوشه گیر می شی😍😍😘😘😘

📌متولد ۷۷ نیستم 
چرا بنفش فرزندم 🤔 تا هدفش نزدیک ۱۴ کیلو داره و گروه نارنجی میشه که  بجای صعودبه فنا دادی بچه ...

😂😂😂😂

واای عاره قاطی کردم.. نارنجی هس😆😆😆😆😆

به خودش گفتم نارنحی هستاا.. نمیدونم‌چرا اشتباهیی ذهنم  رفت رو‌ بنفش 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چه خوب 😉 یه خورده امیدوار شدم پس هست من فکر کردم نیست ،نمیشه 😥 پس باید تلاش کنم وزنم به زیر 100 بر ...

خخخخخخخخ

گلاب به روت ویار داشتم 😉😉😉😉😉

ولی مراقبت هم میکردم

شیرینی میرینی خیلی کم میخوردم که یه وقت کار به دیابت بارداری نکشه

کلا چاقی من از شیرینی هست 😔😔😔😔😔

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉