2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست
مرسی گلم..🌸 احتمالا جاش  نمونه... البته امیدوارم😁 خدا را شکر‌که‌خودتم‌خوبی..😊

سلام سمیه جونم..چطوری خوبی؟؟ این دختر خاله ی خنگم میگه اسمشو یادم نی از داروخونه بپرسی بهت میدن اونم بعد از بهبودی زخمش میگه روش میزده واسه بازسازی پوست بعده از سوختگی بوده......اونجا ک ماشالا پیشرفته ترن از ایران....اصلا نگران نباش جاش نمی مونه

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
عه کلا نمیگیری 😮 اووو نمیدونستم 😝 عزززیزززم راحت باشه پس از کالریت 200 تا کم کردی ؟؟؟

آره ما خانوادگی سابقه معده درد داریم درست فعلا زیاد درد نمی گیره ولی خانواده اجازه گرسنه ماندن رو نمیدن و ترس از اوت بیماری دارند

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اصلا روزای فست چیزای پر کالری ممنوع کردم اگه یه ذزه بخورم معدم عین جاروبرقی همه رو می خوره 😝😝😝

آفرین خانم باراده👏💪

عزیزم اونی که سمیه میگه واسه وزن پایین تره ما چه بخوایم چه نخوایم باید ۱۸۰۰ تارو پر کنیم.چقد جوجه و ...

گلم ،  به طور کلی ( برای افراد رژیمی) واسه روزهایی که برنجی نیس.. ۴ واحد نون(هر واحد ۳۰  گرمی ).... (در مراحل پیشرفته تر میشه حتی مقدار نون سفید ،،،‌کمترم  بشه.)

و روزایی که یه واحدش، برنج هست.. ۱ واحد از نون کم‌میشه...

واسه برنج هم کسایی که عادت داشتن، مثلا هر روز برنج بخورن.. و((( براشون سخته که یهووو کم کنند،،، )))) باید یواش یواش کم کنند..

مثلا اگه هر روز ۱۰ قاشق میخوردن،،، هر روز‌۷ قاشق بشه.. بعدش، هفته ای، ۱ الی ۲ روزشوو ، درحد  ۳ قاشق بخورن و  (مرحله بعد همون ۳ قاشقی را  هم حذف کنند) ، اول یه روزشو ، دفعه بعد ۲ روزشو حذف کنند...تا  مرحله اخر که بشه  ۱ روز درمیون..  (((یا همون ۲ الی ۳ بار در هفته)))

ولی بعضیا‌ واسشون خیلی راحتر هست که ترک کنند.. درجا همون ۲ الی ۳ بار در هفته را رعایت میکنند..

باید با بدن راه اومد ، تا بدن هم با ما راه بیاد ..😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آره ما خانوادگی سابقه معده درد داریم درست فعلا زیاد درد نمی گیره ولی خانواده اجازه گرسنه ماندن رو نم ...

خوب کاری میکنی معده درد خیلی بده عزیزم 😟 از تو چه پنهون منم هی فکر میکنم از کالریم 200 تا کم کنم فست نگیرم 😨 

نه والا ندارم.. منم نگرانشم🙁🙁🙁

عاقا اونجوری نگید من دارم شماره اشو عصری تو وات بهش پی دادم سین نکرده هنو .....واجب شد بهش بزنگم....منم نگران کردید...

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
خخخخخخخخ حالا که اینجوره واسه منم با پنبه ، برنج وزن کن 😄😄😄😄😄😄

😂😂😂😂😂 

جیگر دم دست نبود.. شبیه سازی کردم🤣🤣🤣🤣 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آقا مو آمدوم ....🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️ سلام سلام عرض موکونوم ....🤗🤗🤗💜💜💜 بچه ها بیاین ببینین چه کرد ...

سلاااااااام

امرووووز با 522تا بستم

225تام سوزوووندم

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                
من‌تجربه کاهش وزن زیاد ندارم ولی خیلی در مورد تغذیه میخونم وقتی میزان کاهش وزن زیاد هست، رژیم های س ...

ممنونم عزیزم

منم همینطور فکر میکنم 🤗🤗🤗🤗

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
عاقا اونجوری نگید من دارم شماره اشو عصری تو وات بهش پی دادم سین نکرده هنو .....واجب شد بهش بزنگم.... ...

شمارشوو‌ دارییی🧐دِ    زنگ بزن دختر.... 

الیته فردا... نصفه شبی نزنگی... 😅 حتما بزنگییی... فکر کن شوهرش برداره، بگههه شمااا ؟!!

بگی ::: اینجانب زیتونپرورده  از نی نی سایت😂😂😂😂😂😂😂

شوهرش بگه نه خانوم ما زیتون نمیخاییم🤣🤣🤣فکر میکنه تبلیغات زیتون هست.....

خوب کاری میکنی معده درد خیلی بده عزیزم 😟 از تو چه پنهون منم هی فکر میکنم از کالریم 200 تا کم کنم فس ...

هر جور به صلاحته انجام بده من خیلی از رژیم هایی که میگرفتم واسه این خاطر ول کردم

آقا مو آمدوم ....🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️ سلام سلام عرض موکونوم ....🤗🤗🤗💜💜💜 بچه ها بیاین ببینین چه کرد ...

خسته نباشییی گلی 

عاطفه جون ورزش کار چه کرده همه و دیوونه کرده

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                
خدا خیره بده،یه زنگی بزن ما رم از نگرانی دربیار

الان ک دیر وقته فردا میزنگمش

خیلی باحالی😂😂😂😂😂😂😂😂 خلاقیتتو❤❤❤

😂😂😂😂😂

...

چیکارت کنم دیگه... سوالای در حد فِقه و مرجع  میپرسیی😂😂😂

بقیه  بچه ها که دیدن برات با زغال اخته وزن  کردم،،،،،پی ام دادن و میگن، برنجمون را با پنبه میشه وزن کرد یا نه😆😆😆😆