2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست
 مرسی خوبم..بهترم...🌸 دیگه اتفاقی هست که افتاده.. فعلا فقط پیاده روی اروم و یه دره ورزشای ...

از دست تو دختر خب یه هفته استراحت کن چی میشه مگه 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔عیبی نداره قشنگم دیگه اتفاقیه که افتاده خدا رحم کرده بهت ایشالله که ردش نمیمونه

اره خدا رحم کرد که دراز نکشیده بودم ‌‌جایی را گردن و سینم نریخت 😨😨😨  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دوستای گلم  عید همه تون مبارک ان شاءالله از حضرت رسول عیدی گرفته باشین ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ...

❤️❤️❤️عید مبارک 

منکه الهه هستم کلاس ششم 😭😭😭

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سينه بده خدايي😂😂😂بچه نميتونه شير بخوره

بچه یا گودی ؟ 😂😂🙈

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اره خدا رحم کرد که دراز نکشیده بودم ‌‌جایی را گردن و سینم نریخت 😨😨😨  

نگوووو🙊اره خدارو شکر کن هر روز یه صدقه کوچیک بده گلم خیلی خوبه 😍 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سمیه چیشده ؟سوزیده بودی😱😱😨 خوبی الان 

اول از ایناا برات بیام🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧

و عامااا شرح ماجرا

چایی روم ریخت... روی رانم... دو شب پیش بیمارستان بودم.. فردا میرم برای تعویضی 🤕

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سينه بده خدايي😂😂😂بچه نميتونه شير بخوره

بچه هیچ.. خودم که هی برم جلو‌اینه  ..😨