2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525847 بازدید | 68299 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلااام عشقم نگم برات که دیروز حساابی بدبخت بودم😂😂😂 خواهرم یه یهو افتاد زمین از درد میپیچید به خو ...

سلاممم عزیزدلم😘واییییی😱😱چه روزسختی داشتی خداروشکرکه به خوبی گذشت انشاءالله همیشه سلامت باشن🌼 خداپدرومادرت رورحمت کنه چه خوبه که خواهرگلیت توروداره که اینقده نگرانشی زنده باشیدالهی🙏😍😍😍🌼🌼🌼

اینحرفا چیه این احساس منفی رو از خودت دور کن..... نه عزیزم حتما یجای کار میلنگه..ببین کالریت رو درس ...

داروی خاصی استفاده نمیکنم.بعد ای یو ای همش حالت تهوع دارم نمیدونم چرا،منم بعدش داروهام را کم تر میخورم،هم تیروئید،هم مولتی

حالا گوش شیطان کر ان شاالله این هفته هم داروهام را مرتب بخورم و هم ورزشم را بیش تر کنم،فقط نمیدونم با حالت تهوع چه کار کنم

@شب_بیدارم   سرگروه سابق عزیزم. من با اجازت دارم میرم گروه ابی دیگه بیا منو از زیر قران رد کن ...

سلاممممم خوشگلم😍کاهشت مبارکککک💪💪

خجالتوخوب امدی😂😂😂خیلیییی خوش امدی مادربفرماتودمه دربده سرده کروناهست بپرتودرم ببند😍😍😍😘😘

یکمه دیگه‌میری گروه‌ابی عزیزم 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡

سلام مهربون جون خوبی ؟خداروشکر ک خواهر گلت بهتره، الهی شکر عزیزم،  همیشه بهترین ها  برات باشه نازی مهربون‌😍😍😍😍

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
سلام آسنات جون من اومدم گروه شما پروفایلم رو عوض کردم امضامم عوض کردم 😍😍😍

سلام عزیزممم خیلی هم خوش امدی🎊🎉🎉🎇🎆😘😘کاهشت مبارککک انشاءالله زودی سبزوطلایی بشی مادر💪💪😍😍😍

مرسی عزیزم 😘❤️ @سمیه1396   عزیزم این ماسک چربی سوز رو به بچه ها بگو انجام بدن اگه دوست دار ...

باشه گلم.. مرسی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@آسنات99     سلام عزیز دل من عضو جدید گروه شما هستم😅اگه بپذیرید

سلام گلم خیلی هم خوش امدی کاهشت مبارکککک🎆🎇🎉🎊👏👏👏👏 انشاءالله زودی سبزوطلایی بشی خوشگلم 😍رنگ موهاتوعوض کن پرقدرت ادامه بده ببینم چه میکنی💪💪🌼🌼

سلام عزیزم  ب ازای هر یک ق کندر آسیاب شده +ده ق روغن زیتون. کندر اسیاب شده رو میریزن تو روغن ...

سلام‌گلم🌸

امتحان شده هست، جواب پس داده؟؟😃😃😃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸