2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525847 بازدید | 68299 پست
@آسنات99     سلام عزیزم..‌صبح بخیر .. من دیروز وزن کشی کردم چون امروز جایی بودم که دسترسی ...

سلام گلم عالی بودی👏👏👏دهه ۵۰شدنت وکاهشت مبارک وپایدارررچیزی نمونده تاسبزبشی موفق باشی😍😍😍🌼🌼🌼🌼🌼

عزیزممممم چه بددددد😥الهی زودی خوب بشی 🙏خیلی مراقب خودت باش هستی جون استراحت کن کامل خوب میشی .براد ...

@آسنات99

سلام عزیزم صبح بخیر 

وزن اولیه              ۶۷

وزن هفته قبل   ۶۵.۶۰۰

وزن الان           ۶۴.۳۰۰

وزن هدف              ۵۷   

با تشکر فراوان 🙏❣😍    

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@sepiiiiiideh سپیده جون عزیزم من مطب دکترم از صبح اومدم امروزم نوبتiuiدارم فکر نمیکنم بتونم امروز وزنمو بگم مشکلی نیس؟؟؟؟؟❤❤❤

گروه زرد💛قد ۱۷۱💛وزن اولیه۸۷💛وزن فعلی۸۴💛وزن هدف۶۵💛 دعاکنید منم مامان بشم😔💔💔
سلام عزیزم  کاهش داشتم 💃💃💃اونم 1ونیم کیلو 🤩🤩🤩 وزن شروع چالش 65 وزن هفته پیش 62/5 وزن ال ...

سلام خوشگلمممم عالیهههه باریکلاااا کاهشت مبارککک وپایدار بیاوسط💃💃💃💃💃💃🎆🎇🎊🎊🎉😍😍💃💃💃😘😘😘😘.   تو.بینظیری#   باهمین فرمون ادامه بدی هفته بعدمیری سبز😍😍💃💃💃💃💃

سلام عشقم تا 18 ماهگی فست و خگخ ندارین

@فندق_فسقلی    

سرگروه جانم من استپم انگار!! بخاطر اون ۴۰کالریه که اضافه کردم؟!😒😕

قد ۱۶۵

وزن اولیه ۸۰

وزن هفته ا‌ول ۷۳

وزن هفته دوم 🎈

وزن هفته سوم ۷۲.۵

وزن هفته چهارم ۷۲.۵

وزن هدف ۵۶

فقط ی چیزی بگم ک هرکی میبینتم میگه چیکاااار کردییی؟!!!رژیم سخت گرفتی؟؟؟!!!😵😮😮😮

و اینکه لباسام گشاااااد شدن😆😍

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

سلام سلام صد تا سلام...

به گل اندام های ناناز...

من کلا انگاری دلم از هشتاد کنده نمیشه😅این هفته نیم کیلو کم کردم.

وزن اولیه ۸۱/۸

وزن هفته قبل ۸۰/۵۰۰

وزن الان ۸۰

هدف ۶۰

انشالله ایام ماه ربیع الاول دلتون شاد باشه ...❤❤❤❤

@sepiiiiiideh  

@137422  

@zzzzzx  

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
باشه گلم🌼🌼🌼🌼

سلام عزیزم 

😭😭😭من از روز سه شنبه ی سری اتفاقا برام افتاد نرسیدم کالری شماری و ورزش 

😔😔دعا کن مشکلم حل بشه برگردم ب رژیم

هرکسیم منو میدید میگف چ خوب جمع شدی

(وحید بی دلیل باهام سرسنگینه و بد رفتاری میکنه فک کن توی ی خونه باشی طرف هی زجرت بده)فعلا ذهنم درگیره کنار رفتم از رژیم

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

آخی عزیزم😥😥الان بهتره؟ پس کلا رژیم نبودی،،شاید کاهش نداشته باشی اما ب رژیم پایبند باش از این ب ...

آره خدارو شکر الان بهتره عزیزم انشالله دیگه از امروز دوباره شروع کنم 😍😍😍

حالا وزن میکنم ببینم چند شدم😐😐😐😐

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید