@زیتونپرورده وزن اولیه ۵۶ وزن هفته ی قبل ۵۳.۶۰۰ وزن این هفته ۵۳.۵۰۰ وزن هدف ۵۲&nb ...
احسنت قشنگم اینو تو تاپیک جدید هم اعلام کن🌸🌸🌸🌸
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
زیتونپرورده@ سلام زلال آب وزن اولیه۷۰ هفته گذشته ۶۱،۵ این هفته ۶۱ هدف ۶۰
احسنت قشنگم💋💋💋
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
حواسم نشد پس نمیخای بری تثبیت؟؟؟ @sanaz718 بچم و پس میگیرم اشتباه شد😁😁😁
شروع78/5
هفته قبل 56/600
این هفته 56/800
هدف 55
وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳ وزن شروع ۶۷.۵۵۰ هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
ولی زیاده روی نمیکنم در حدی که گرسنه نمونم و بیشتر هم از میوه استفاده کنم.
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
سلام نفس یلدای تو هم زیبااااا دهه ی 60 اومدی مبااارکه🎉💐🎇🎇💐🎉🎉💐🎇🎇💐🎆🎆🎆🎆🎆🎊🎊🎆🎆💐🎇🎇 ...
خیلی ممنون عزیزم🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍
خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است. گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺 توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!