2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525847 بازدید | 68299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن شروع 88 وزن هفته قبل وزن این هفته76.700 وزن هدف 65 سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون عالی باشه ...

اووووو نگفته بودی رفتی پیش مامانت🤗🤗🤗فدای سرت خوش باشید همیشه عزیزم.انشاالله این هفته جبران میکنی

فندقت ناز داره عریزدلم🤗🤗 دیر یا زود داره سوخت وسوز نداره نگران نباش😄 انقد بگی وااای هستم کرده و ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

راست میگی ننه😂😂😂😂

ووووووی قربون بچه هات😘😘😘🤩🤩🤩🤩🐥🐥🐥🐥

عزیزم🤣

باور کن دلم از حرفا و اداهای بقیه ب تنگ اومده😬😬😪😪😪😪

راضیم ب رضای خدا هر چه صلاحمه❤

ایشالا راضیم کنه ب اون چیزی ک خودش مصلحت میدونه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
@زیتونپرورده     وزن اولیه ۵۶ وزن هفته ی قبل ۵۳.۶۰۰ وزن این هفته ۵۳.۵۰۰ وزن هدف ۵۲&nb ...

احسنت قشنگم اینو تو تاپیک جدید هم اعلام کن🌸🌸🌸🌸

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@sanaz718  سلاممممممم خوشکلم😍😍😘😘😘 یلدات مباااااااااااااارک🐥🐥🐥🎊🎊🎊🎊😍😍😍😍

وزن شروع.     وزن هفته قبل.        وزن الان.      هدف

۷۴/۵۰۰             ۵۳/۷۰۰                 ۵۳/۸۰۰       ۵۴

به حکمتش دل بسپار 🌿
💜🧡💛💚💙❤🤎🤍💜🧡💛💚💙❤🤎🤍💜🧡💛💚💙❤🤎🤍💜🧡💛💚💙❤🤎🤍💜🧡💛💚💙❤🤎🤍💜🧡💛💚💙❤🤎🤍💜🧡💛💚💙 ...

سلام عشقم 

مممنون

همچنین برای شما مبارک باشه😍😍😍🤗🤗🤗

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
زیتونپرورده@ سلام زلال آب وزن اولیه۷۰  هفته گذشته ۶۱،۵  این هفته ۶۱  هدف ۶۰

احسنت قشنگم💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام به همگی ..ولادت حضرت زینب ویلداتون مبارک☺😘🌹

وزن هفته پیش ۶۸/۸0۰

وزن امروز۶۸/۶۰۰😅

@sanaz718

@سمیه1396

وزن#

ممنونم ازتون☺😘😘🌹🌹

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
حواسم نشد پس نمیخای بری تثبیت؟؟؟ @sanaz718     بچم و پس میگیرم اشتباه شد😁😁😁

شروع78/5

هفته قبل 56/600

این هفته 56/800

هدف 55

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

سلام من میخوام عضو چالش بشم وزن الانم ۹۳.۵۵۰ وزن هدفمم ۷۰ قدم ۱۷۰

@sepiiiiiideh  

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

وزن هفته قبل ۸۳:۲۰۰

وزن این هفته ۸۲:۱۰۰

@abremaman  

@fatemeh0000  

@فندق_فسقلی  

عزیزم این هفته احتمالا کالری شماری نکنم 

دور از جون سرمای سنگینی خوردم(مشکوک به کرونا)

😔

ولی زیاده روی نمیکنم در حدی که گرسنه نمونم و بیشتر هم از میوه استفاده کنم.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
سلام نفس یلدای تو هم زیبااااا دهه ی 60 اومدی مبااارکه🎉💐🎇🎇💐🎉🎉💐🎇🎇💐🎆🎆🎆🎆🎆🎊🎊🎆🎆💐🎇🎇 ...

خیلی ممنون عزیزم🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!