2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525847 بازدید | 68299 پست
میشه بگی چه ورزشی مثلا واینکه هروز!؟؟

من خودم با نرم افزار ورزش می کنم روزی یک رب تقریبا ۲۵۰ تا کالری میسوزونم 

چون بیشتر شکم و پهلو دارم این ورزشام هم مخصوص شکم 

برای رژیم وزنم ضربدر ۳۰ میکنم منهای ۱۱۰۰ 

مثلا الان وزنم دقیقا ۷۰ ضربدر ۳۰ میشه ۲۱۰۰ منهای ۱۱۰۰ میشه 

۱۰۰۰ یعنی باید روزی ۱۰۰۰ تا کالری بیشتر نخورم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم ... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@آسنات99                       @golpari9397 ...

سلام عزیزم عالییییییه کاهشت مبارک وپایدارررر💃💃💃💃💃🎉🎊🎊🎇🎆🎆👏👏👏هفته بعدانشاالله سبزودهه ۶۰بشی🙏خوشگلم چیزی تاهدفت نمونده تاآخرپاییزبهش میرسی به همین فکرکن وادامه بده تااینجاش عالی بودی💪. توبینظیری# 😍

@عروسترکم     وزن اولیه ۹۶ وزن هفته پیش ۹۱ و ۱۰۰ وزن الان ۸۹و۹۵۰

سلام الهه جون خوبی 

میگم من فک کنم باید گروهمو عوض کنم درسته چون ۶ کیلو کم کردم 

باید برم گروه بنفش

وزن هدفم ۷۰ هستش 

🤩😍

بگو آره که انگیزه بگیرم 🤪😢

سلام گلم کاهشت مبارککک وپایداررر👏👏👏🎆🎇🎊🎊💃💃💃💃💃🎉🎉.  عالی_هستی#  

سلام عزیزم من میخوام هدفمو بذارم ۷۵ عکسمو عوض کنم میام زیر گروه شما ؟الان ۸۲ هستم البته دیروز کشیدم دیشبم پ شدم دیگه امروز نکشیدم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام عزیزم عالییییییه کاهشت مبارک وپایدارررر💃💃💃💃💃🎉🎊🎊🎇🎆🎆👏👏👏هفته بعدانشاالله سبزودهه ۶۰ب ...

مرسی گلم 😍😍😍😘😘😘😘ده روز اینا بود ورزش  ول کرده بودم ازامروز دوباره شروع کردم انشالا ک بشه. ولی زیر چشام تیره وگود شده بنظرت چیکارکنم؟ 😞

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
سلام عزیزم من بازم ۶۳٫۵ هستم تموم نمی خورم البته ورزش ندارم چیکار کنم الان سه هفته می شه فکر کنم به ...

سلام گلم سوپ وگرمی ازکالریت بالاترنزنه ایرادنداره احتمالاً نزدیکه پری هستی اینهفته کامل رعایت کن ورزشم سبک داشته باش انشاءالله که کم میشه درغیراینصورت شوک میگیری.راستی کالری مصرفی رودوباره حساب کردی؟