میگماا با کاربری دیانا معرفی کن خودتو😂😂😂😂😂 حداقل میگه دوستشه....دیگه هم وارد کاربری ها ...
دقیقاااااا👌👌👌😂😂😂😂
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@آینازخانوووووووووم اینازی بنظرت ۱۰ ق اش رشته زیاده؟🙄🤕
400 کالری داره طبق قاشق تو کرفس
برا ناهار مگه باشه کلا با سوپ و اشرشته سیر نمیشم من
فاطی ترازو گرمی نگرفتی؟
دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉
روز فستتون پر ارامش🌹🌹🌹💙💙 گزارش صبونه↔️ قارچ خام، انجیر خشک، سیب ناهار↔️سینه مرغ ابپز، سبزی خ ...
گزارشامروزم که فاجعه ست اصلا نمیتونم بگم عددشو انتحاری بود تقریبا ولی ناخواسته یه جایی رفتیم خیلی یهووویی 😑😑😑😑
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
گزارشامروزم که فاجعه ست اصلا نمیتونم بگم عددشو انتحاری بود تقریبا ولی ناخواسته یه جایی رفتیم خیلی یه ...
😐😐😐😐😐😐😐
پیش اومده دیگه
اگه تصمیم داری بلاغری یا علی بوگو عشقوم پیش برو طبق مجازت💪💪💪💪
من امروزو با 489 بستم البته فست بود.
فردا اگه خونه ای از صبح برنامتو بچین و خودتو موظف کن طبقش پیش بری
بدون تقلب، بدون ناخنک زدن
گزارش دبش ازت میخوام😒👊😁😁😁
دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻
بالاخره تونستم یه فست ۵۰۰ تایی بزنم🤸🏻♀️🤸🏻♀️🤸🏻♀️
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻