2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست
واااای ورزشات عالی ان خیلی خوبه که ورزشو شرو کردی اصن شاید واسه کمرتم خوب باشه تقوبت شه💪💪💪💪💪💪 ...

قربونت استراحت اون هفته بهترم کرد 

این هفته باید بترکونم 79رو نبینمش دیگه بره برنگرده....

@آسنات99 سرگروهی 😭سلام. من خیلی ناراحتم.

چندروزه اراده ام صفر شده دارم مثل گاوووو میخورم. اصلا چیزی به اسم احساس سیری وجود نداره برام. فقط دلم میخواد بخورم 😢الان چیکار کنم. چندروز پیش یه امپول ب کمپلکس زدم. میگم نکنو اون اشتهامو زیاد کرده؟ نمیخوام دوباره وزنم بره بالا. بیا منو بزن. دعوام کن. انگیزه بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 مریم صدام کن و من چی صدات کنم؟

عاطفه عزیزم

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
اپی که سرگروهها معرفی کردن اپ ورزش در خانه تو اینتر بزنی میاد ایکونش سیاه و قرمزه مردیه داره پلانک ...

اهان یادم اومد...ممنون که گفتی دخی خوجله👍❤

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
قربونت استراحت اون هفته بهترم کرد  این هفته باید بترکونم 79رو نبینمش دیگه بره برنگرده....

ایشالا😁😁😁😁😁 کفشای اهنیتو پات کن بزن بریم💪💪💪

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

چالش کل بدن چیه؟!

چالش کل بدن هم تو اپه داریش؟؟

من 4 روز هفته رو کل بدن کار میکنم طبق روزاش

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

اهان یادم اومد...ممنون که گفتی دخی خوجله👍❤

فدات گل بانو 💞

انشاالله این ماه یک نی نی بیاد تو شکمت

مرسی عزیزم انشالله مهربان بانو😘😘

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
بعله بعله  خیلی زیاد اصن از دوست داشتن خوده که میشه دیگران و دوست داشت فیلسوف شدم رفت😂

😂😂😂😂😂👌👌

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
آیناز خیلی کله آبی بهت میادا انشاالله طلایی بشی... فقط دقت کن ازمن جلو نزنی فعلا 200گرم ازت جلوهس ...

جوووون 😍😍

چشم استاد کلا حال میده رقابت با وجود تو و فاطی من که خیلی دوستتون دارم هدفتون 5 تا از من کمتره وگرنه شمام الان کله ابی بودین ست بودیم😋😋😋

یکی بگه محض رضای خدا من چطور اشتهامو کم کنم خیلی میخورم نمیتونم نخورم ۸ ماهه زایمان کردم بعد زایمان ...

عزیزم واقعا این کاری ک من میگم و انجام بده نتیجه داره قبل هروعده غذاییت یک لیوان آب ولرم بخور

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید.