2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525847 بازدید | 68299 پست
واای من کراش دارم رو اون عکس حوله به سرتون فندق جون❤❤❤❤... اصلا با روان آدم بازی میکنه👌👌👌 ... کاش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فداتم که ❤❤❤

اصلا قابلتو نداره😂😂

چرا که نشه بزودی عکسا خوشجل خوشجل میذاری کاری میکنی من دوباره بیفتم تو دور رژیم😍😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اذیت که نشدم ولی اوایل یکم سخت بود دیگه  خودت که عالی کم شدی  منم شکم و پهلو داشتم ولی ...

خیلی خوبه که شکم و پهلو بره😍😍الان چی شکم نداری  

بعد الاهه جون من با قد 165 وزنم چند بشه خوبه نظرت رو 59 چیه 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
خدانکنه دلبرکم😍😍😘😘😘 خونه نشینی باهامون چه کرده😂😂😂😂😂 خدا را شکر خلاصه🥵🥵

😂😂😂😂😂😂😂ماکه چاخ نشدیم لاغراچاخ شدن😀😜😜😎😎😎خداروشکرحالاشوهرم کرونانبودتست دادخیالم راحت شداوفففف امسال سرماخوردگی باکروناقاطی پاتیه🤕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 فداتم که ❤❤❤ اصلا قابلتو نداره😂😂 چرا که نشه بزودی عکسا خوشجل خوشجل میذ ...

انشالله با دعای شما 

من که خیلی راه دارم به شما برسم ❤❤❤

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
😂😂😂😂😂😂😂ماکه چاخ نشدیم لاغراچاخ شدن😀😜😜😎😎😎خداروشکرحالاشوهرم کرونانبودتست دادخیالم راحت شد ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدا رو هزار مرتبه شکر🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ایشالا همیشه خیالت راحت باشه گلم❤❤❤❤❤

وووووی نگو اصلا یه وضعیه،،آدم از سایه خودشم میترسه🤕🤕

به حکمتش دل بسپار 🌿
انشالله با دعای شما  من که خیلی راه دارم به شما برسم ❤❤❤

چشم رو هم بذاری برای عیدت میری بازار لباس سایز لارج یا اسمال میگیری طوری ک خودت باورت نمیشه😍😍😍

تازه هر کی هم ببینتت اینطوری میشه🤤🤤🤤🤤🤤🤤

فقط تلاشتو ادامه بده و در هر شرایطی ناامید نشو✨✨✨

به حکمتش دل بسپار 🌿
 سلام گلم🌸 عجب کاهششش عالییییی... چه خوب کم کردی دختر 👏👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃💃💃 ...

ممنونم عزيزم

شايد چون درگير كرونام كاهشم زياد بوده

هيچي نميخورم بي ميل ام

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خدا رو هزار مرتبه شکر🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ایشالا همیشه خیالت را ...

آره بخدامن دلمممممم هوای قبل کروناکرده خریدوعیدوگردش😔😳کی به روزای قبلمون برمیگردیم خدایاااااا کمککک🙏🙏🙏

قربونت😘 آش رشته روکالری شمارها بایه وجب روغن روش حساب کردن احتمالاً 😂😂😂😂من هروقت بخوام درست کن ...

منم ن کشک میریزم ن روغن خب هرچی حساب مکنم میبینم فقط سبزیو نخوده که😐

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
آره بخدامن دلمممممم هوای قبل کروناکرده خریدوعیدوگردش😔😳کی به روزای قبلمون برمیگردیم خدایاااااا کمکک ...

آی گفتی به خدا بچه های من دارن دیوونه میشن دیگه همش خونه خونه دق کردن طفلی هااا

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سلام😘سادات جونم توباارادت اینهفته تغییرش میدی من مطمئنم 😍😍😍😍💪💪

سلام اسنات جووون خوبی مهربون میگم من الان 79900 شدم هدفم 70 هست میام گروه شما درسته؟

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉