2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست
وزن امروز روز 6 پری هستم هفته قبل 81500 این هفته 80600 وزن هدف 70 @شب_بیدارم     @ ...

عالی عالی 🤩🤩🤩🤩

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن# سلام سلام عشقای من😘😘 وزن اولیه       هفته پيش.        ...

بیخیال ببین خودت چی دوس داری.....😉😉

مبارکت باشه توبینظیری# 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

گفتم بهت....احسنت با اراده ی خودمی قشنگم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
عالی فریماهی چشم منم وزن کردم تگت میکنم خیلی خوب شدی👏👏👏👏 @سمیه1396     اینم سمیه جو ...

تو سایزم یادم رفت تگت کنم نمیدونم ص چند بود حالا 😑😑😑

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
اگه رعايت نشه قشنگ بنظرم اضافه ميكنه ادم  من فكر ميكنم بخاطره ورزشمو يروز فست ٧٠٠ تاييم اضافه ...

وااای پروفشو چه نازه😍😍😍اها ممنون گلم 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
 سلام خانوم نمونه🌸 ببینم هفته بعدی چیکار میکنی💪

فدااات انگیزه ی من😍😘

چشم حتما تلاش خودمو میکنم🏃‍♀️🏃‍♀️😅

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام ب روی ماهه دوستای گلم 🤩🤩🤩🤩🤩 @سمیه1396     @فندق_فسقلی     @زیت ...

سلام نفسی...مبارک وارده دهه ی 50 شدی👌👌👌👌

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@آسنات99     سلام سرگروه مهربونم  وزن هفته قبل : ۶۶ و ۵۰۰ وزن امروز : ۶۶ و ۳۰۰&nb ...

سلام قشنگم بااین حال کاهش داشتی مبارککک وپایداررر🎊🎉🎆🎇💃💃💃💃👏👏👏👏کامل رعایت کنی چی میشه😍روقولت حساب میکنم عسلم😚💪💪

ظاهرا یکی از بچه های ناموفق اینجا رفته تاپیک زده قوانین اینجا مسخره اس خودم ندیدمش که بشورم بذارمش ...

اها چه بی منظورن به خدا 😐 خوب دوست ندارین نیاین 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سلام عزیزم 300گرم کاهش داشتم شدم 54/700 بخاطر کرونا ورزش نداشتم هنوز حالم بده کی خوب میشم اصلا جون ن ...

خیلی خوبه......مراقب خودت باش مایعات زیاد بخور ایشالا ک بهتر شی با اراده جوونم💋💋💋💋💋

بله گلم...🌸 بچه ها چالش ورزشی جدید صفحه ۱۸۳۷ @فقطخداجون     @elli_arad ...

جووونم چشم مرسی که یادم میکنی عزیزمی 😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
@زیتونپرورده     وزن اولیه.     وزن هفته قبل.    وزن الان.   &n ...

انجیر خشک بخیسون بخور یا ی ق روغن زیتون آب و مایعات فراوون بنوش وبخور آلو بخارا بخیسون آبشو بخور واسه یبوست حرف نداره...شک ندارم زودی طلایی میشی😘😘😘