2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست
ببخشید عزیزم ولی از حرف شوهرت کلی خندم گرفت😂😂😂😂😂 شوهر خاله ام هم همیشه به خاله ام میگه کاش انق ...

اییییش 😒😒مرتیکه ی حسود 😠 اما خودمونیم ها این مردا به هیچی راضی نیستن معلوم نیست چی میخان 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام به روی ماه همگی  @sepiiiiiideh           @بامدادخمار & ...

خانمی چه ورزشی میکنید وچن ساعت  ؟؟

کالری مصرفیتون  در روزهای عادی چقدر ه؟

میشه راهنمایی کنین

وزن فعلی ۸۷وزن هدف ۵۷گروه قرمز عروسترکم@
سلام گلم ممنون من فقط طبق تاپيك پيش رفتم ك همش تو دو صفحه اول تاپيكه ب اضافه ورزش 😘😘😘

سلام مجدد عزیزم من از تاپیک قبلی و حتی شروع این تاپیک و چالش خاننده خاموش بودم اما مثه شما موفق نبودم برای همین کمک خاستم راستش.مثلا من دو هفتس روزی یک ساعت پیاده روی دارم و درست توی این دو هفته دو کیلو اضافه کردم .با اینکه رژیمم. خوب چراااا اخه.این انرژی و انگیزه ی منو نابود میکنه.خاهش میکنم کمکم کنین

چشم به راه...
ببخشید عزیزم ولی از حرف شوهرت کلی خندم گرفت😂😂😂😂😂 شوهر خاله ام هم همیشه به خاله ام میگه کاش انق ...

ایشالله همیشه بخندی قشنگم😘

سلام عزیزم😍😍وااای عالیییییییییه👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🐥🐥🐥🐥

ممنون همش باکمک شماست 

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎
سلام  واقعا من دارم وزنمو میارم پایین کمرم باریک شده ساعت شنی شدم حالا گیر داده به دماغم

خخخخخ 😂😂🤭نمیدونم والا انگار دلشون میخاد همیشه به یه چی گیر بدن  بدم میاد ازشون 😒

اییییش 😒😒مرتیکه ی حسود 😠 اما خودمونیم ها این مردا به هیچی راضی نیستن معلوم نیست چی میخان 

آره هرجوری باشی یه جور دیگه میخوانت من شوهرم همیشه میگفت دوستدارم لاغر بشی باز دیروز میگفت بسه دیگه رژیم نگیر نمیخواد لاغر کنی 

منم گفتم چون خودم دلم میخواد دارم لاغر میکنم 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
ایشالله همیشه بخندی قشنگم😘

مرسی عزیزم فدای شما❤❤❤

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
آره هرجوری باشی یه جور دیگه میخوانت من شوهرم همیشه میگفت دوستدارم لاغر بشی باز دیروز میگفت بسه دیگه ...

اره منم از همون اول راضی به رژیم نبود اما مثلا یه لباس میپوشیدم شکمم میزد بیرون میگفت چه خبره داری با خودت چه میکنی این چه وضعشه حالا چپ میره راست میاد میگه نی شدی چوب خشک شدی 😂😂داره میسوزه حسابی،🤭منم میگم واسه تو که نیست واسه دل خودمه 

سلام صبحتون بخیر هووووررررااا  وزن اولیه73.5 وزن هفته پیش68.5 وزن امروز67.3 وزن هدف63 @آس ...

سلام صبحت بخیرعزیزم عالییییی بودی کاهشت وسبزشدنت مبارککککک انشاءالله زودی طلایی بشی🎆🎇🎊🎉👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃💃💃😍🌼🌼🌼🌼💙💙💙.  کارت حرف نداره# 💪.  @زیتونپرورده عزیزم این خوشگل خانم تحویل شما🌼