2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525846 بازدید | 68299 پست
چیززیادی تاهدفت نمونده بزاربه هدفت رسیدی قشنگ حسابی روفرمدهی وسایزت کارکن🌼🌼🌼راستی میری گروه سبزز ...

الان نمیشه فرمدهی باس. ن کار کنم؟؟؟ 

راستی من هرروز ورزش برای آب کردن شکم و پهلو هم انجام میدم اینکار  کاهش وزن رو کند میکنه؟!!! 

مرسی عزیزدلم مم فداتشم

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام سرگروه وزن اولیه  ۸۰ ورن هفته قبل ۸۰ وزن هدف ۷۰ گلم ببخشید قبلا گفتم دو هفته ای بود که ...

سلام عزیزم خداروشکرکه مشکلت حل شده🙏🙏تحمل چیه عزیزدلییییی خوشگلم بااراده وپرقدرت شروع کن موفق باشی 🌼🌼🌼🌼

سلام خوبین خوشین من امروز ۱۰۰گرم نیز اضافه کردم ولی این هفته اصلا نتونستم رعایت کنم ببخش مرا 

مسی نمیتونه رژیم ۱۶۰۰کالری برا من بنویسه ؟؟که معلوم باشه چیا بخورم چیانخورم اینجوری بهتره آخه بچه کوچیک دارم نمی‌رسم بنویسم ممنون از همکاریتون خانما @عروسترکم @بامدادخمار @سمیه۱۳۹۶

گروه قرمز,❤️وزن شروع ۸۹😠وزن فعلی ۸۶۱۰۰ 😡وزن هدف ۶۰💖چالش پاییزی بامداد خمار 💯💋

بچه ها زیره سیاه رو میشه

به ماست زد خورد؟

یه کم تلخه مزش، طبیعیه؟

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐