2789
عنوان

وابستگی

133 بازدید | 4 پست

سلام من یک دخترم که چند سال پیش تو مدرسه مون یک معلم داشتیم یک خانم خیلی مهربون خیلی هوامو داشت خیلی کنارم بود منم چون شرایط خانوادم خوب نبود به یکی نیاز داشتم حرفامو گوش بده و چون اون گوش میکرد من واقعا وابستش شدم طوری که دو دقیقه نمیدیدمش بی تاب میشدم دلیل علامو بهش نمیفهمیدم کم کم ۳۰ سال از من بزرگ تر بود توی تابستان که ندیدمش دیوانه شدم شمارشو گیر اوردم نمیتونستم بهش بگم که دوسش دارم از طرفی هم نمیتونستم از دستش بدم من تنها بودم برای همین سعی کردم با دوروغ نگهش دارم که مثلا من کیم و فلان فقط برای اینکه کنارم باشه  خیلی تلاش کردم که دیگه وابستش نباشم یک شب پیام دادم بهش و گفتم بهش دوروغ گفتم اونم گفت که اونم به من وابسته بوده اما بعد اون دیگه رابطش باهام سرد شد اصلا بهم پیام نمیده و زنگ نمیزنه بارها من اس دادم اما الان دیگه نمیخوام غرورمو بشکنم ولی دارم دیوانه میشم به نظرتون چیکار کنم؟

چن وقته بهت پیام نمیده؟؟؟

منم بشدت وابسته ام بشدت 

ولی ۶ ماه بگذره و از فکرش بیای بیرون درست میشه فقط خودت داری زجر میکشی 

باید سرتو گرم  کنی ب کتاب فیلم کلاس و....

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
چن وقته بهت پیام نمیده؟؟؟ منم بشدت وابسته ام بشدت  ولی ۶ ماه بگذره و از فکرش بیای بیرون درست ...

خیلی وقته از اولش معمولا من پیام میدادم نه اون چقدر سرمو گرم کتاب کنم روزامو کتاب بخونم همش شبامو چیکار کنم صدای قلبمو چیکار کنم دلتنگیمو چیکار کنم بی قراریمو چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من عاشق ی زن نشدم ولی ۲ بار بدجور شکست عشقی خوردم و اذیتمم کردن از سادگیمو غیره 

تو خودتو جا کی زدی ک باهات معلمت چت میکرد ی پسر؟؟؟

عزیزم بخدا میفهمم درک نمیگنه زمان نمیگذره چیع ولی قول قول بهت میدم بعد ۶ ماه کامل خوب میشی اول اینک ب این فک کن بخاطر تنهاییت بوده 

دوم بالخره هر رابطه ایی ی پایانی داره یکی زودتر بکی دیرتر 

بعد من نگفتم فقط کتاب کلاسای مختلف برو ب خودت برس کمک مادرت کن همینجا انقد ب من کمک کرد بتونم از دلتنگیم دور بشم چیزای خنده دار بخون یا فیلم ببین برو بیرون 

سعی کن هیچ وقت هیج وقت وابسته نشی کتاب درمورد جطوری وابسته نشیم یا کتاب خودت باش دختر ریچل هالیس ب من خیلی کمک کرد بخون 

و این فک کن الان سخت میگذره قرار نیس همیشه اینطور باشع 

واس خودت هنر یاد بگیر مدرک هرچیزی دوس داری 

اللن ناراحتی میفهمم ولی باید یاد بگیری چطور پا رو دلت بزاری 

این تجربه خوبی میشه  

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

عزیزم میتونی بری مشاوره اگ خیلی اذیتی بهت کمک میکنه 

منم از تنهایی و بخاطر دردن گراییم و یسری مشکلات پناه اوردم ب ی ادم اشتباهی ک فک میکردم همه کسم اونه ولی بدترین ضربه رو از نردیکترین ادم خوردم 

ب ایم فک کن باید رو پاهای خودت باشی و تنها کسی ک میت نه کمکت کنه خودتی اول خودتو پیدا کن 

ب این فک کن گاهی وقتا باید یچیو از دست بدیم 

ب این فکر کن دیتی  اون ب تو فکز نمیکنه چرا تو وقتتو الکی هدر بدی 

از قدیم گفتن واس کسی بمیر ک واست تب کنه اونم عملی ن زبونی