2777
2789

چرا من جرئت خودکشی ندارم؟ چرا من از وقتی حافظم یه روز آب خوش از گلوم پایین نرفته

یه پدر سنتی و مذهبی که پدرمون در اورده....اونم هیچی...به خدا که اونش هیچی

سالهاست خیانت میکنه...خیانت مامانمو دوسال پیش فهمیدم...چند ماه پیشم بابام خیانت مامانمو فهمید و به خاطر اون تفکرات سنتیش یه جنجال به پا شد..

الانم دوباره یه جنجال جدید راه افتاده. از مادر  ۵۰ ساله من بچه میخواد. میگه اگه مخالفت کنه از یکی دیگه بچه دار میشم

من با این هم غصه چیکار کنم؟ به خود خدای احد و واحد قسم دیگه نمیکشم. روزی صد بار دارم جون میدم. از استرس. از غصه از دل شکستگی از تنهایی

چیکار کنم من؟ ۲۰ سالمه ها ولی حس میکنم دیگه پیر شدم. دیگه وقت مردنمه

ازدواج کنم؟ اخه میگن ازدواجی که برای فرار از خانواده باشه راه حل نیست! 

اصن من با این روح داغون میتونم مادر یا همسر خوبی باشم؟هیچ وقت نمیتونم هیچ وقت

هر چند وقت یه بار یه شوک استرسی بهم وارد میشه. الان دستام یخ کرده نفسم بالا نمیاد. کاش دختر نبودم. کاش خواهر نداشتم حداقل نگران اون بعد از من نبودم. کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم کاش هیییچ وقت وجود نداشتم این دنیای پر از کثافت و پر از بی مهری و پر از فسادو نمیدیدم...اونم انقدر از نزدیک!

پیر شدم پیر تو ای جوونی!

تحمل 

زندگی همه سختی داره

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه چیزی بهت میگم کلید حل همه مشکلاتته از دست این پدر مادر به خدا پناه ببر 

شعار نمیدم کاملا جدی ام از ته قلب به خدا پناه ببر تا درهای بسته رو به روت باز کنه از لحاظ شغلی درسی و خانوادگی بعدشم روابط با این دوتا انسان   رو به حداقل برسون پدرمادر سمی و مخرب میتونن کل زندگیتو مسموم کنن

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

عزیزدلم اخه چی بگم حق داری خیلی سخته تو این سن اینقدر غصه بخوری خواستگار خوب اگه برات میاد روش فکر کن به درس خوندنت ادامه بده از هیچ کس توقع کمک نداشته باش فقط خودت میتدنی خودتو نجات بدی از عرقیات سنتی استفاده کن ی کم ارومت کنه منم برات ختم صلوات میزارم الهی دلت بی نهایت شاد بشه 

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
یه چیزی بهت میگم کلید حل همه مشکلاتته از دست این پدر مادر به خدا پناه ببر  شعار نمیدم کاملا جد ...

من واقعا تو محیط مسمومیم.دارم خفه میشم روزی هزار بار میمیرم

من هشت ساله دارم خدارو صدا میکنم. اما صدامو نمیشنوه. اصلا کاری باهام نداره

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
خب شاید مامانت بچه دار شد . حالا دوباره بچه میخا د این وسط چیکار 

نمیدونم

من سالهاست دارم کلی سوال از خودم میپرسم که برا هیچ کدومش جوابی ندارم

پیر شدم پیر تو ای جوونی!

دانشگاه نمیری؟

خیلی ها این مشکلات دارن..پدر خود من به مادرم خیانت کرد...سر پیری از مادرم پس میخواست.... تازه فامیلاشم بهش حق میدادن و مارو تو فک و فامیل بد میگفتن که نمیزارن داداشم راحت بشه...

باید مشکلات رو قبول کنی و باهاشون کنار بیای..تو نمیتونی پدر یا مادرتو تربیت کنی... بزار هرکاری دلشون میخواد بکنن...تو کاریت نباشه....

تو به فکر اینده خودت باش و ساختن یک پدر و مادر ایده ال برای خودت..اینم تقصیر فرهنگ ماست که بچه ها از پدر و مادر شخصی ایده ال تصر مکنن و وقتی عکسش ثابت میشه نمیدونن چیکار کنن.... با اینکه تو خارج اینو هم به بچه ها میگن که شاید پدر و مادرتونم ادمهای خوب و سالمی نباشن شما باید به فکر خودتون باشید...

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
عزیزدلم اخه چی بگم حق داری خیلی سخته تو این سن اینقدر غصه بخوری خواستگار خوب اگه برات میاد روش فکر ک ...

خیلی ممنونم

برام خیلی دعا کنید خیلی زیاد

پیر شدم پیر تو ای جوونی!

مادربزرگم همیشه میگه اگه اولو نداشتی

اخرو داری

من مطمئنم اگه  تو این زندگی بهت کم لطفی شد

تو زندگی دومت خوشبختیو این روزا فراموش میشه...همیشه قرار نیست همین طور بمونه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
دانشگاه نمیری؟ خیلی ها این مشکلات دارن..پدر خود من به مادرم خیانت کرد...سر پیری از مادرم پس میخواست ...

میرم...البته الان مجازی شده

اون خارج که شما میگی حداقل بچه هاشون مستقلن

مثل من نیستن ک بی اجازه بابام حق اب خوردن نداشته باشم

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
میرم...البته الان مجازی شده اون خارج که شما میگی حداقل بچه هاشون مستقلن مثل من نیستن ک بی اجازه با ...

نمیتونی بری پیش مادربزرگی خاله ای کسی زندگی کنی؟

خواهر برادر داری؟

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍