سفالینه مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 21493 عنوان دوستان تهرانی سوال برای شب ماندن در راه آهن 162 بازدید | 13 پست سلام عزیزجانم .یک ورک شاپ هست که حتما باید حضوری شرکت کنم و مدرکش رو بگیرم .نصفه شب میرسم تهران .تا صبح که اول وقت باید دانشگاه باشم ، میتونم تو نماز خونه راه آهن باشم ؟ منعی که نداره ؟توی اونچند ساعت اصلا نمی ارزه برم هتل با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی)) 1399/06/16 | 19:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفالینه مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 21493 اره نماز خونش بازه ولی کوچیکخ ۲۴ ساعته بازه دیگه . درسته؟ با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
شیداهستم عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 8491 راه اهن پر مسافرخونه اس برو اونجا قیمتاشون فک کنم خیلی کمباشه ایشالا کرونا گرفتن همونی که مد نظر هممونه😐 ۳تا اکانتم ترکیده دیگه میبندم🤐
gandom_72 عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 3449 ۲۴ ساعته بازه دیگه . درسته؟ من چندبار چهار صبح رسیدم باز بود
سفالینه مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 21493 راه اهن پر مسافرخونه اس برو اونجا قیمتاشون فک کنم خیلی کمباشه مساله پولش نیست .موضوع اینه که من حدود ۳ نصفه شب میرسم تهران . ۷ باید راه بیفتم ب سمت دانشگاه . واقعا برای اون ۴ ساعت حوصله جابه جایی ندارم با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
شیداهستم عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 8491 مساله پولش نیست .موضوع اینه که من حدود ۳ نصفه شب میرسم تهران . ۷ باید راه بیفتم ب سمت دانشگاه . واق ... خب از ایستگاه راه اهن بیای بیرون درجا پر مسافرخونست ایشالا کرونا گرفتن همونی که مد نظر هممونه😐 ۳تا اکانتم ترکیده دیگه میبندم🤐
ستاره۳۸ عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 6399 عزیزم معمولا نماز خونه بسته است مخصوصا به خاطر کرونا و صندلی ها رو هم دسته دار کردن که نتونی دراز بکشی ولی یک پارچه با خودت داشته باش پایین صندلی ها رو زمین پهن کن و روش بشین و پاهات رو دراز کن و یا خودت دراز بکش..ما چند وقت پیش همین کار رو کردیم
سفالینه مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 21493 عزیزم معمولا نماز خونه بسته است مخصوصا به خاطر کرونا و صندلی ها رو هم دسته دار کردن که نتونی دراز بک ... ممنونم عزیزم با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
سفالینه مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 21493 خب از ایستگاه راه اهن بیای بیرون درجا پر مسافرخونست ممنونم عزیزم.من تنها میام همسرم همراهم نمیاد .به خانم تنها اتاق میدن ؟ با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
شیداهستم عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 8491 ممنونم عزیزم. من تنها میام همسرم همراهم نمیاد . به خانم تنها اتاق میدن ؟ نمیدونم من خونمون اینجاست نرفتم ایشالا کرونا گرفتن همونی که مد نظر هممونه😐 ۳تا اکانتم ترکیده دیگه میبندم🤐
سفالینه مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 21493 نمیدونم من خونمون اینجاست نرفتم قربونت . لطف کردی عزیزم با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
ستاره۳۸ عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 6399 ممنونم عزیزم. من تنها میام همسرم همراهم نمیاد . به خانم تنها اتاق میدن ؟ اتاق های اطراف راه اهن خییلی کثیفن و یا خیلی گرونند و برای ۴ ساعت نمیصرفه...