2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگن شیائومی بعد دو سه هفته کیفییتش خیلی میاد پایین درسته؟ 

هر سوالی داری بورس من خیلی گوش عوض کردم هم هواوی داشتم هم سامسونگ الانم شیائومی نوت ۸ پرو ایفون هم دست گرفتم اما بنظرم هیچ کدوم به پای شیائومی نرسید برام خدایی صادقانه گفتم 

میگن شیائومی بعد دو سه هفته کیفییتش خیلی میاد پایین درسته؟ 

مامان من آبان خریده بود تاحالا که مشکلی نداشته کیفیت دوربین و باتریش خیلی بالاس البته من خودم طرفدار سامسونگم چون کارباهاش راحته خودمم a50s دارم خیلی خوبه 

شما شایومی دارین ؟اگه دارین میشه یه سوال بپرسم ؟

اره عزیز😍البته ردمیش رو دارم😊

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
اره عزیز😍البته ردمیش رو دارم😊

از شماهم شده  بعد یه مدت انگار آنتن دهیش مشکل داشته باشه صدا قطع و وصل بشه 🌹

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
از شماهم شده  بعد یه مدت انگار آنتن دهیش مشکل داشته باشه صدا قطع و وصل بشه 🌹

نه عزیز😊😁💚

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
نه عزیز😊😁💚

اه پس خداروشکر که از شما خوبه ،ازمن چند بار اینطوری شد 🤦 فکرکردم کلا همه اشونو این مشکل دارن

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
اه پس خداروشکر که از شما خوبه ،ازمن چند بار اینطوری شد 🤦 فکرکردم کلا همه اشونو این مشکل دارن

نه برا من که اینجوری نشده😁