2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته.

152 بازدید | 16 پست

دلم گرفته چون پدر من برعکس بقیه پدرا مخالف ازدواج دختراش هست.حالا این وسط دامادش هم تو زرد از آب دراومد.نمیدونم عکس العملش واسه ازدواج من چطوری باشه.میترسم اجازه خواستگاری هم نده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من نمیتونم کاری برات انجام بدم جز اینکه لبخند کوچیک بیارم رو لبات بیا تاپیک اخرم شرکت کن خوشحال ...

خیلی خوب بود دمت گرم  

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
چرا؟دوستم داره خب درک نمیکنه دخترش یه نیاز هایی داره.دوست داره مستقل بشه و خیلی از نیاز های دیگه.

عزیزم شوهر اومد نیومد داره بزنه شانست بد باشه یه عمر اذیتی کمتر مردی پیدا میشه همه چی اوکی باشه

من نه منم نه من منم😎
عزیزم شوهر اومد نیومد داره بزنه شانست بد باشه یه عمر اذیتی کمتر مردی پیدا میشه همه چی اوکی باشه

خب میشناسمش اگه خوب نباشه مگه خرم باهاش ازدواج کنم.باهاش میرم مشاوره اگه خوب باشه که هیچ نباشه ردش میکنم.

خب میشناسمش اگه خوب نباشه مگه خرم باهاش ازدواج کنم.باهاش میرم مشاوره اگه خوب باشه که هیچ نباشه ردش م ...

انشالله موفق باشی باور کن الان ننه بابا شوهر اومدن رفتن قلبم داره تیر میکشه نه شوهر پشتم نه خانوادش خوب نه بچم به حرفم خیلی بد بختم 

من نه منم نه من منم😎
انشالله موفق باشی باور کن الان ننه بابا شوهر اومدن رفتن قلبم داره تیر میکشه نه شوهر پشتم نه خانوادش ...

دو تا از خاله هام ازدواج نکردن.یکیشون اصلا با مردا نمیساخت یکیشون هم بیچاره خواستگار زیاد نداشت همونایی هم که داشت ایراد گرفت و رد کرد.الان وقتی سنش رفت بالا و خواستگار دیگه نداشت پشیمون شد که چرا ازدواج نکرده.منم خودمو میشناسم میدونم ازدواج نکنم پشیمون میشم.