2821
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15481 بازدید | 2811 پست

@ملکه__یخی  

@یک_طلبه  

@سواره  

@آناعشق  

@اعتصامی  

🌺🌺🌺🌺🌺🏵️🌺🏵️🌺🏵️🌺🏵️

اگر دوست داشتید مطالب رو یه نگاهی بندازید

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

@ملکه__یخی   @یک_طلبه   @سواره   @آناعشق   @اعتصامی   🌺 ...

الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه 😘 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه 😘 

خواهش عزیزم🌺🌺 مطالب رو اگه دوست داشتی یه نگاه بکن😘 خودت حاجت روا بشی عزیزم 

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

@maaaryaaam_77   @elahemilany98   @پفسه   @گابی   @سوره   ...

سلام عزیز دل ممنون ⁦❤️⁩😘😘😘🙏🌹🌹

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام عزیز دل ممنون ⁦❤️⁩😘😘😘🙏🌹🌹

خواهش گلم😘😘😘

خواهش عزیزم🌺🌺 مطالب رو اگه دوست داشتی یه نگاه بکن😘 خودت حاجت روا بشی عزیزم 

چشم حتما گلم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
چشم حتما گلم

چشمت بی بلا عزیز🌹🌹🌹

نکات و مفهوم کلمات در سوره حمد: 🌺1)مفهوم کلمه (ب) در بسم الله ‌؛ با در اول سوره به معنی کمک طلبیدن ...

سلام خواهرگلم خوبید شبتون بخیر ...قبول باشه عزیزم تفسیرتون درمورد سوره حمد عالی بود بازبان ساده وروان بود اجرتون با سید شهدا...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم💖

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام خواهرگلم خوبید شبتون بخیر ...قبول باشه عزیزم تفسیرتون درمورد سوره حمد عالی بود بازبان ساده وروا ...

سلام نازنیم، ممنون از لطفت، خیلی ممنون که وقتت رو گذاشتی🌹 انشاله سبک زندگی هممون در راستای قرآن باشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4971343/قرآن-کریم?page=7

سلام گلم ممنون😍😍

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
سلام نازنیم، ممنون از لطفت، خیلی ممنون که وقتت رو گذاشتی🌹 انشاله سبک زندگی هممون در راستای قرآن باش ...

انشاءالله......برات آرزوی موفقیت و تندرستی ودل خوش میکنم.        درپناه حق باشیدگلم...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
انشاءالله......برات آرزوی موفقیت و تندرستی ودل خوش میکنم.        درپناه حق باشید ...

ممنون عزیزم، همچنین😘😘

نکات و مفهوم کلمات در سوره حمد: 🌺1)مفهوم کلمه (ب) در بسم الله ‌؛ با در اول سوره به معنی کمک طلبیدن ...

سلام گلم ممنون از محبتت😍😘❤

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
@maaaryaaam_77   @elahemilany98   @پفسه   @گابی   @سوره   ...

فدات گلم 🌷🌷🌷🌷

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
خیلی خوبه اگر زدی لطفا منو تو اون تاپیکت صدا کن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4971343/قرآن-کریم?page=7

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792