2821
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15481 بازدید | 2811 پست
سلام عزیز دلم خدا خیرت بده.. خیلی منتظرت بودم.. پیدا نبودی چرا.. ممنونم ک بهم خبر دادی.. ببخشید میشه ...

سلام عزیزمممم 

آره خانومی نبودم یه مدت ، الان دوباره اومدم که انشالله باشم 😍😍😍😍 قوربون شما من یادآوری میکنم ب امید خدا ، 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام وای راس میگین؟ خیلی خیلی خوشحال شدم بی حد 😍😍😍😍😍 خدا خیر دنیا و آخرت بهتون بده  ممنون ...

سلام

سلامت باشید...انشاالله که مفید واقع بشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام سلام سلام دوستای خوببببم 

خب بخاطر اینکه ، روز اول خیلیامون نبودیم ، امروز دوباره صفحه ی اول رو میذاریم انشالله از دو دوست عزیزمون هم برای ترجمه و معنیش بهره میبریم ، قوربون شما، به ما انرژی میدید با حضورتون 😇 

با توکل و امید به خدا شروع کنیم ❤ 

@بانوی_بی_نشان  

@h_sadat  

عزیزان از نکات و تفسیر این سوره برامون بگین 😇

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام سلام سلام دوستای خوببببم  خب بخاطر اینکه ، روز اول خیلیامون نبودیم ، امروز دوباره صفحه ی ...

اول به توضیح کوتاه در مورد سوره بدم:

فاتحه یا فاتحه الکتاب نام نخستین سوره در کتاب قرآنه. فاتحه از سوره‌های مکیه و از ۷ آیه تشکیل شده . این سوره اولین سوره از نظر قرآنی و دومین سوره از جهت نزولیه. سوره حمد دارای ۲۷ کلمه و ۱۴۰حرف است.

🌼علت نام‌گذاری🌼

برای این سوره بیش از ۲۰ نام گوناگون یاد شده که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از :

۱- سوره حمد و شکر : زیرا با کلمهٔ حمد شروع می‌شه و پیام اصلی و اولین آیهٔ آن حمد شکر و سپاس خداست.

۲- فاتحه : از ریشهٔ فتح آمده و به معنای آغازگر و گشاینده‌است و به آن «فاتحه الکتاب» هم میگن. 

۳- سبع المثانی : چون این سوره از ۷ آیه تشکیل شده و در هر نماز واجب و مستحب دو بار خوانده می‌شه اون رو سبع المثانی" نیز می‌خونن.

۴- امّ الکتاب و امّ القرآن : یعنی (مادر کتاب خدا) و (مادر قرآن) این دو نامگذاری بدین جهت است که اوّلاً قرآن با این سوره شروع می‌شه و آغاز هر چیز را امّ آن میگن. ثانیاً  اون را اصل و عصارهٔ قرآن می‌دونن.

۵- کنز : زیرا این سوره را یا گنج مقایسه کرده‌اند.

از دیگر نامهای سوره حمد می توان به اسامی وافیه ، شافیه ، اساس ، فاتحة القرآن ، القرآن العظیم ، نور ، الحمد الاولی ، الدعا ، الصلاة ، الحمد القصری ، الراقیه ، الشافیه ، المناجاة ، السئوال ، تعلیم المسئله ، التفویض و الشفاء اشاره کرد.

🏵️محتویات سوره🏵️

سوره حمد با توصیف خداوند از راه نعمتهای او آغاز می‌شه و با صفت ربوبیت ادامه م‌یافته و دو نوع رحمت ، ظهور ذات و اراده‌اش را در عوالم وجود بیان می‌کنه.

مالکیت روز جزا ، تصرف قاهرانه الهی در عالم و تحول عمومی عالم و سرّ معاد را به بهترین کیفیت می‌رساند.

بیان آیه تبعد از زبان بنده «ایاک نعبد ...» و حصر عبادت معرف استعداد انسان برای تحول و تکامل است است که تنها ممیز آدمی همین است.

صراط مستقیم گویای تشریع ، قوانین و شریعت است.

پایان سوره اسرار و علل موت و حیات ، ترقی و انحطاط افراد و ملل گذشته است .

🌺ثواب قرائت سوره🌺

از رسول خدا روایت شده كه فرمود: هركس سوره حمد را قرائت كند خداوند به عدد تمام آیاتی كه از آسمان نازل شده به او ثواب و پاداش عنایت می فرماید.

پیغمبر اسلام روایت فرمود : هر کس این سوره را بخواند مثل آن است که تورات ، انجیل ، زبور ، صحف ابراهیم و صحف موسی و قرآن را تماما خوانده باشد و به هر حرفی درجه‌ای از بهشت به او دهند که اجازه ندارم اوصاف آن درجات را بیان کنم همین اندازه بگویم که خوش بحال خواننده آن و این سوره هر دردی را دواست.

پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم به جابر فرمود : ای جابر می‌خواهی بهترین سوره را به تو بیاموزم؟ عرض کرد: بله پدر و مادرم فدای تو باد. حضرت (ام الکتاب) را به وی تعلیم کرد و سپس فرمود : حاضری درباره آن بشنوی؟ عرض کرد : آری پدر و مادرم فدای تو باد. پیامبر فرمود : جابر! این سوره هر دردی را دواست ، مگر مرگ

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

نکات و مفهوم کلمات در سوره حمد:

🌺1)مفهوم کلمه (ب) در بسم الله ‌؛ با در اول سوره به معنی کمک طلبیدن و کمک گرفتن از خداست تا ما بتونیم با کمک خدا سوره رو بفهمیم، بدانیم، بپذیریم وعمل کنیم. (نوعی توسل به خدا) 

2)مفهوم اسمیت(اسم الله)؛ اسم به معنای نام و نشان است نشان ویژه یا نقطه برجسته در هر چیزی رو که موجب شناختن آن میشه رو اسم میگن، بنابراین اسم الله یعنی هر چیزی که خدا را نشان می دهد و با شنیدن آن یاد خدا می افتیم و یا با دیدنش خدا را بهتر می شناسیم. 

حالا ما با توسل به اسم خدا میخوایم سوره حمد رو یاد بگیریم، ‌در سوره حمد چهار صفت اساسی و جامع خدا آمده است رب العالمین، رحمان، رحیم، مالک یوم الدین 

🌼3)مفهوم الحمدلله؛  حمد با شکر فرق داره حمد یعنی بیان خوبی‌ها و نعمت های خدا اما شکر یعنی رفتار درست در برابر خوبی ها و نعمت های خدا و در سوره به صورت کلی به ما میفهمونه همه حمد ها تنها و تنها برای خداست، 

🏵️4)مفهوم رب العالمین ‌؛ رب یعنی خدا که خالق تمام موجودات است علاوه بر خلق تمام امورات اونها رو تدبیر و مدریت میکنه، کلمه رب بعد از الله کامل ترین و جامع ترین نام خداوند کلمه ربط ترکیب سه اسم رحمان رحیم مالک یوم دین است(خلق، مالک، مدبر) 

🏵️5)فرق رحمان با رحیم:الرحمان(اسم خاص، صفت عام؛ مهربانی و رحمت خدا نسبت به همه موجودات و انسان ها چه خوب و چه بد) 

رحیم(اسم عام، صفت خاص؛ مهربانی و رحمت خدا نسبت به افراد ویژه) 

نتیجه: پس خلقت و هدایت هردورحمت عام خداوند برای همه انسان‌هاست در حقیقت خدا انسانها را خلق کرد و برای هدایت آنها قرآن و پیامبر را فرستاد همه اینها همان رحمان و یا رحمت عام خداوند است هر کس ایمان بیاورد و به انظار ها توجه کند به رحیمیت خداوند می رسد

🌹6)حالا با توجه به صفات خداوند ما در این آیه اقرار به پرستش می کنیم و در مشکلاتمون از خدا یاری می طلبیم

🌼7) مفهوم مستقیم؛ مستقیم اسم فاعل از باب استفعال و از ریشه قوم که به معنی راهی که پایداری و ایستادگی و استقامت می‌طلبد. 

8)ضالین(گمراهان) افرادی جهل دارن و گمراهن

مغضوب (معاند) کسانی که از نعمات خدا استفاده نکردن و حالا سد راه دیگران در رسیدن به سعادت و رحمت الهی می شوند. 

انعمت علیهم(افرادی که از نعمت هدایت استفاده کردن، پیامبران و ائمه و شهدا) 

❌❌❌سعی کردم به زبان ساده توضیح بدم ببخشید اگر چیزی جا افتاده 🙃 اگر سوالی بود در خدمتم

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

نکات و مفهوم کلمات در سوره حمد: 🌺1)مفهوم کلمه (ب) در بسم الله ‌؛ با در اول سوره به معنی کمک طلبیدن ...

خیلی خیلی زحمت کشیدین عزیزم انشالله خیر دنیا و آخرت ببینین 😘😘😘 در پناه خدا و قرآن باشید 

سلام عزیز دلم خدا خیرت بده.. خیلی منتظرت بودم.. پیدا نبودی چرا.. ممنونم ک بهم خبر دادی.. ببخشید میشه ...

عزیزم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4971343/قرآن-کریم?page=7

سلام،منم هستم

مننننننن💜💜🧡💛💚

منننن  لطفا معنی هم باش

خدارو شکر تو تاپیکا دیدم که مذهبی هستین

خیلی خیلی زحمت کشیدین عزیزم انشالله خیر دنیا و آخرت ببینین 😘😘😘 در پناه خدا و قرآن باشید 

وظیفست عزیزم، انشالله کاربردی باشه برا شما و دوستان

@maaaryaaam_77

@elahemilany98

@پفسه

@گابی

@سوره

🌺🌺🌺🌺🌺

2824
2823
2791
2779
2792