2777
2789
عنوان

بچه زود جواب بدین

112 بازدید | 11 پست

میخام پرده سالن را بشورم اما تووش سرب داره پایینش منگنه کرده نصاب اگ با سرب بشورم زنگ میزنه درش بیارم منگنه را باید بکنم

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...

منگنه هارو باید بکنی و سرب رو خارج کنی وگرنه منگنه ها زنگ‌میزنه و پرده ات رو خراب میکنه.بعد شستن نیازی به منگنه کردن نیست سرب رو که بندازی با دست مرتب کن چین هارو

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک سربش رو در نمیارم..ولی نمیندازم تو ماشین با دست میشورم

منم میخام با دست بشورم... و با صابون لباس تاید گفتن خشک میکنه فقط یسوال زنگ نمیزنه سربشه یوقت نده به پارچه

منگنه هارو باید بکنی و سرب رو خارج کنی وگرنه منگنه ها زنگ‌میزنه و پرده ات رو خراب میکنه.بعد شستن نیا ...

منگنش پلاستیکی 

توماشین اگ میندازی باید دربیاری سربو...بنظرمن بع دردسرش نمی ارزه اگه کمه دربیار اگ بزرگه بادست توحموم بشور

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
منگنه هارو باید بکنی و سرب رو خارج کنی وگرنه منگنه ها زنگ‌میزنه و پرده ات رو خراب میکنه.بعد شستن نیا ...

منم میخام با دست بشورم... و با صابون لباس تاید گفتن خشک میکنه فقط یسوال زنگ نمیزنه سربشه یوقت نده به ...

واسه من ک زنگ نزد..سرب ک اصلا زنگ نمیزنه جنسش ضد زنگ...بعد جوری پهن کن ک یه طرف پرده بلندتر بیفته سربا پایین تر ک آب توش نمونه

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
توماشین اگ میندازی باید دربیاری سربو...بنظرمن بع دردسرش نمی ارزه اگه کمه دربیار اگ بزرگه بادست توحمو ...

سربش متریه اما آره بزرگ پرده ۷متر

من ۵ساله باسرب تو ماشین میندازم هیچ اتفاقی نیافتاده

تووو ماشین مگ چند متری والا این ۷متره بزرگ تووماشین میترسم خراب شه یسال نشده نصب کردم