2789

ببخشید این عشق اشتباه محضه 

بکش بیرون از این ماجرا

اون یکی دیگ داره 

علنا دوستت نداره بخاطر اینک دل طرفش نشکنه خیانت نکنه تورو بلااااک کرده

تورو به همون خدا بگذر 

بسپر بخدا یکی سر راهت قرار بده تورو بپرسته نه ک تو التماسش کنی  

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فعلا که بلاکم کرده چون ب رلش خیانت نشه ببین من چقدر بدبختم که با رلشم حرف زدم

خودتو کوچیک نکن 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
عشقه که ندیده عاشقشم

وابستشی فقط 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ببخشید این عشق اشتباه محضه  بکش بیرون از این ماجرا اون یکی دیگ داره  علنا دوستت نداره ب ...

گذشتم🙂

حتی خودم با عشقش حرف زدم‌که ول نکنه ارشادو خودم التماسش کردم پیشش بمونه

گذشتم🙂 حتی خودم با عشقش حرف زدم‌که ول نکنه ارشادو خودم التماسش کردم پیشش بمونه

حالا اونا ماله همن

دیگ فراموشش کن

انتخابش تو نبودی نیستی 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
[QUOTE=153140897]چندسالته؟؟موندم چجوری ندیده عاشقش شدی شاید بچه باشه [/QUO ۱۷ سالمه بیست و دو یک سا ...

از کجا میدونی 21 سالشه شاید دروغ میگه نه عکس دیدی نه تصویری حرف زدین نه از نزدیک همو دیدین یکم فکر کن..یه مدت حرف زدی وابسته ش شدی عشق عشق میکنی تازه اون با یکی دیگه س اینم بحثش جداست

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️
لطفا با کسی که خودش تو رابطه دو نفره ست حتی چت هم نکنید چه برسه به اینکه بری به طرفش بگی من عاشقشم😐

من با رلش حرف نزدم رلش اومد سراغم من قبلش حتی روحمم خبر نداشت ولی وقتی فهمیدم کشیدم بیرون و الان دارم ذره ذره میمیرم

اول شايد پنجاه سالشه بيكار نشسته تو خونه گفته بذار يه ادم ساده رو يكم بديم دستش

دوم اينكه به جز وابستگى چيزى نيست چرا؟ چون وسطش گوشى رو ميداد به بيست نفر ديگه هم تو نميفهميدى

بعد ايا عاشق بيست نفرى الان؟

سوم اينكه عشق واقعى اينه كه طرف لره دستشويى بعدش برى تو ببينى سيفونم يادش رفته بكشه و بگى عب نداره خودم ميكشم 🤢

چجورى طرفو نديده نشناخته عاشق ميشين ميگين عشقمه جونمه

بار ها شده خوندم طرف همين سن شما بوده يه نفر ديگه كه ٦٠ ساله بوده اينجورى به سر اين بچه ها اورده